Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ευκαιρία των νέων λόγω Bryan

Δυστυχώς ο Daniel Bryan τραυματίστηκε και η απουσία του, τουλάχιστον για 5 εβδομάδες, όπως υπολογίστηκε αρχικά, αφήνει κενά, που μπορούν άνετα να εκμεταλλευτούν οι νέοι και ελπιδοφόροι σταρ του WWE.


Πιο συγκεκριμένα, δεν θα λείψει απλά ένας κορυφαίος σουπερσταρ, αλλά θα λείψει ο νούμερο ένα face παλαιστής της εταιρείας. Έτσι, αν κοιτάξουμε σε αυτή την κατηγορία, θα δούμε πως δεν υπάρχουν πολλά ονόματα που βρίσκονται κοντά του.

Ο επόμενος της λίστας, ακούει στο όνομα Roman Reigns, ενώ ίσως μετά από αυτόν, βρίσκονται οι άλλοι δύο της Shield, Dean Ambrose και Seth Rollins. Ξεκάθαρα όμως, η αγάπη του κόσμου μετά τον Bryan, στρέφεται στον Reigns αυτή την περίοδο.

Έχοντας αυτό στο νου, θα μπορούσε κάλλιστα το θηρίο της "Ασπίδας" να πάει για το κάτι παραπάνω, είτε με τους άλλους δύο στο πλευρό του, είτε μόνος του, αν και αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού υπάρχει σενάριο με την Evolution στην μέση.

Σίγουρα όλοι απεύχονται να μείνει ο Bryan εκτός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα, όμως αν αυτό το "κακό" συμβεί, μπορεί να υπάρξουν αρκετά καλά, με την προώθηση ως τοπ face του Roman Reigns, αλλά και ευκαιρίες ανάδειξης στους άλλους δύο της Shield.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *