Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ίσως αργήσει πολύ το WWE 2K15!

Η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του επόμενου video game του WWE για το 2015, με την ονομασία WWE 2K15, είναι πολύ πιθανή. Σύμφωνα με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη, την Take-Two, μπορεί να μην κυκλοφορήσει μέχρι και το... 2015!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Game Informer, η εταιρεία κατατάσσει το παιχνίδι για το 2015 και μάλιστα, πηγαίνει ακόμα πιο μακριά το πράγμα, αφού η ημερομηνία θα δείχνει 31 Μαρτίου!

Παρόλα αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο αυτό να αλλάξει κατά πολύ και να κυκλοφορήσει ακόμα και φέτος, αλλά είναι άξιο παρατήρησης ότι τα NBA 2K15, Borderlands: The Pre-Sequel, Civilization: Beyond Earth, και Evolve, όλα είναι στην λίστα του "Φθινοπώρου 2014". Αυτό μπορεί να δείχνει επίσης, ότι δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία για το παιχνίδι του WWE, και μπορεί να βγει νωρίτερα.

Από την υπεύθυνη εταιρεία, τέλος, έχει βγει προς τα έξω, ότι στο παιχνίδι του WWE, όπως και στο NBA 2K, προστίθεται νέα τεχνολογία και μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Από την 2K Sports -εμπορικό σήμα της 2K Games- δεν έχει ειπωθεί τίποτα ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *