Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πάει μακριά το CenaVSWyatts

Το μέλλον των σεναρίων που εμπλέκεται ο John Cena έως το SummerSlam είναι πολύ απλό και ακούει στο όνομα Bray Wyatt! Μπορεί οι δύο παλαιστές να έχουν ξεκινήσει κόντρα από το Elimination Chamber, τον περασμένο Φλεβάρη, αλλά δεν υπάρχει πλάνο να σταματήσει.

Μια περίπτωση για να "τραβήξει" έως τότε η κόντρα, είναι να αναμειχθούν οι τίτλοι Tag Team και φυσικά οι Πρωταθλητές τους, The Usos. Έτσι, οι Luke Harper και Erick Rowan θα αποκτήσουν και πιο ενεργό ρόλο, με πιθανότητα μάλιστα να γίνουν και οι νέοι Πρωταθλητές.

Αν όλο το ρεπορτάζ ισχύει, οι Bray Wyatt και John Cena αναμένεται να δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα στο SummerSlam! Δηλαδή σύνολο έξι αγώνες (!) σε pay-per-view, αφού υπάρχει ο τρίτος αγώνας τους, δεδομένος στο Payback και μετά έως το SummerSlam, μεσολαβούν και τα Money in the Bank και Battleground! 

Επίσης, μετά το τέλος της κόντρας του Cena με τους Wyatts, ο Champ έχει ζητήσει για αντίπαλό του, τον Big E και φαίνεται πως έχει πάρει θετική απάντηση. Με την απώλεια του τίτλου Intercontinental, ο Big E υπάρχει πιθανότητα να εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα και να επιστρέψει ως heel κτήνος, ενόψει και της πιθανής κόντρας με τον John Cena.

Σχόλιο: Πραγματικά θέλω να ελπίζω πως το ρεπορτάζ είναι ψέμα, αφού κάθε λογική παραγωγή θα καταλάβαινε πως είναι υπερβολή να συνεχιστεί μια κόντρα επί έξι PPV! Δηλαδή μισή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *