Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

SmackDown (9/5): Ασταμάτητοι οι Wyatts

Το πάνω χέρι της κόντρας τους, συνεχίζει να έχει ο Bray Wyatt εναντίον του John Cena, με την ομάδα του, Wyatt Family, να επικρατεί της ομάδας του Cena με τους Usos, στο κύριο γεγονός του SmackDown αυτής της Παρασκευής.

Στο main event της βραδιάς, λοιπόν, είχε ανακοινωθεί ο αγώνας Wyatt Family εναντίον John Cena & The Usos. Ενώ στα μέσα της βραδιάς είχε γίνει και ένα promo της φαμίλιας.


Νικητές του αγώνα οι Wyatts, αφού εξουδετέρωσαν τον Cena, ο Harper βρήκε μόνο του τον έναν από τους δύο Usos και πήρε την νίκη. Μετά το ματς, ο Cena αποκάλεσε τον Bray δειλό και τον προκάλεσε για να φουντώσει η κόντρα τους. Αναμένονται σημαντικότερες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.


"Έχασαν" 2-1 οι Shield

Ο Triple H, στο πλαίσιο της κόντρας της ομάδας του, Evolution, με την Shield, στην καθιερωμένη συνέντευξή του ανακοίνωσε αγώνες για τα τρία μέλη της "Ασπίδας".

Ο νέος United States Πρωταθλητής, Sheamus, υπερασπίστηκε τον τίτλο του, με αντίπαλο τον παλιό Πρωταθλητή, Dean Ambrose. Ο Sheamus με Broque Kick πήρε την νίκη καθαρά.


Μετά τον Dean Ambrose, είχε αγώνα ο Roman Reigns, που αντιμετώπισε τον Mark Henry. Το θηρίο της Shield ήταν εντυπωσιακός, παίρνοντας σχετικά εύκολα την νίκη.


Το τρίτο μέλος, ο Seth Rollins, αντιμετώπισε τον Batista της Evolution. Ο Rollins ηττήθηκε με count-out, αφού όταν επιχείρησε βουτιά εκτός ρινγκ, προσγειώθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών και δεν σηκώθηκε έως το 10ο μέτρημα του διαιτητή. Ο Batista του επιτέθηκε μετά το τέλος του αγώνα με Batista-Bomb.


"Άσχημα νέα" για τα "καλά παιδιά"

Σε Tag Team αγώνα, ο Cesaro συνεργάστηκε με τον Bad News Barrett, εναντίον των Big E και Rob Van Dam, με τον Paul Heyman να βρίσκεται μαζί με τους σχολιαστές για να παρακολουθήσει το ματς. Νικητές οι δύο πρώτοι με pin του Cesaro στον Big E.



Ρωσικές προκλήσεις κατά Αμερικάνων

Η Ρωσίδα Lana έκανε ένα promo με σκοπό να νευριάσει το κοινό, πάλι αναφέροντας τον Vladimir Putin, πριν παρουσιάσει τον Rusev (Το όνομα Alexander "κόπηκε" και πλέον ο Βούλγαρος ονομάζεται σκέτο "Rusev"). Αφού ταπείνωσε τον αντίπαλό του, Kofi Kingston, τον έκανε να παραδοθεί.


Οι δύο κωμωδίες του WWE

Είχε καιρό να γίνει άλλη μια ρεβάνς από τις άπειρες, του αγώνα Fandango και Layla εναντίον Santino και Emma. Νικητές το πρώτο ζευγάρι σε έναν μικρής διάρκειας αγώνα, με τον Fandango να αποσπά την προσοχή και την Layla να κερδίζει την Emma.


Συνεχίστηκε και το άλλο κωμικό σενάριο μεταξύ Los Matadores/El Torito και 3MB/Hornswoggle που είχαν μεταξύ τους αγώνα (δεν αγωνίστηκε ο Jinder Mahal για τους δεύτερους). Νικητές οι πρώτοι με τον El Torito να κερδίζει τον Heath Slater.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *