Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Περιμένει CM Punk το WWE

Φήμες από τις Η.Π.Α. αναφέρουν πως ενόψει του Payback στο Σικάγο, το WWE περιμένει απάντηση τις επόμενες ώρες από τον CM Punk, για να καταστρώσει τα τελικά πλάνα του.

Ο τίτλος WWE World Heavyweight, του τραυματία Daniel Bryan, αναμένεται να μείνει χωρίς κάτοχο, με τις εναλλακτικές λύσεις να είναι αρκετές και επειδή δεν υπάρχει κατάληξη σε μια, περιμένουν μια απάντηση από τον Punk.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, θέλει τον Bryan να αρνείται να παραδώσει τον τίτλο του, μέχρι το Payback και να ζητά να επιλέξει τον έναν από τους δύο παλαιστές που θα τον διεκδικήσουν. Ο ένας θα είναι ο Kane από την πλευρά της Authority και ο άλλος ο CM Punk, από την πλευρά του Bryan.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει ένα συν νόημα, αφού στην τελευταία εμφάνιση του Straight Edge Superstar στον αγώνα Royal Rumble, ο Red Monster τον είχε αποκλείσει, ενώ δεν συμμετείχε εκείνη την ώρα στο ματς.

Αν ο Punk απαντήσει αρνητικά, που η απάντηση θα πρέπει να υπάρξει άμεσα, τότε τα πλάνα είναι, είτε να κρατήσει ο Daniel Bryan τον τίτλο, για να φανεί αν μπορεί να παλέψει στο επόμενο PPV, είτε να διεκδικήσουν τον τίτλο άλλοι παλαιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *