Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

SmackDown (23/5): Ανεβασμένος ο Cena

Λίγες εξελίξεις είχε το επεισόδιο του SmackDown αυτής της εβδομάδας, που διεξήχθη στο Λονδίνο της Αγγλίας, όπως και το Raw και επικεντρώθηκε κυρίως στην κόντρα της Wyatt Family με τους John Cena και Usos.

Ο Bray Wyatt μίλησε για τον John Cena ενόψει του Payback, ενώ λίγο πριν το main event έγινε και το αντίθετο. Εν τέλει, ο Cena ήταν στο πλευρό των Usos, που αντιμετώπισαν την υπόλοιπη Wyatt Family (Luke Harper & Erick Rowan).


Παρόλο που οι Πρωταθλητές Tag Team, Usos, νίκησαν, λόγω παρεμβολής του Bray Wyatt. Ο John Cena επιτέθηκε στον Rowan με τον Bray να τον κοιτάζει στο κλείσιμο του σόου, με τον "Champ" να φαίνεται ξεκάθαρα πιο ανεβασμένος από ποτέ σε αυτή την κόντρα.


Προχωράει η κόντρα Cesaro με Sheamus

Η αντιπαλότητα μεταξύ Cesaro και Sheamus, ξεκίνησε στο Raw της Δευτέρας, που ο πρώτος απέφυγε την χειραψία με τον δεύτερο. Σε αγώνα κόντρα στον Alberto Del Rio, ο Πρωταθλητής United States, Sheamus, πήρε την νίκη αφού του επιτέθηκε ο Cesaro, που βρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών με τον Paul Heyman.


Ματσάρα με μήνυμα από Batista

Ρεβάνς είχαν Batista και Dolph Ziggler σε αγώνα No Disqualification. Η διάρκεια του ματς ήταν αρκετή και το θέαμα εξαιρετικό. Νικητής ο "Animal" της Evolution μετά από spear. Μετά το ματς, έστειλε το μήνυμά του στην Shield με ένα ακόμα batista-bomb στον Ziggler.


Άνοιξε γυναικεία βεντέτα

Η Summer Rae ήταν ειδική διαιτητής στο γυναικείο ματς της βραδιάς, Naomi & Cameron VS Nikki Bella & Eva Marie. Κόστισε την ήττα στην τελευταία, αφού μέτρησε πολύ γρήγορα υπέρ των Funkadactyls. Οι Rae και Eva έχουν προηγούμενα από το Total Divas.


Ήρθε η ώρα να τον "πιστέψουμε"

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, το ντεμπούτο στο SmackDown και γενικότερα στο κύριο ρόστερ του WWE για τον Bo Dallas, έκανε ένα μικρό promo πριν αντιμετωπίσει τον Sin Cara. Πήρε την παρθενική του νίκη και όπως λέει και το σύνθημά του, "Bolieve", ήρθε η ώρα να τον πιστέψουμε.


Ήταν "Lemmon" η Vickie!

Η Vickie Guerrero εμφανίστηκε για να κάνει ένα promo για τον εαυτό της και να καταλήξει να παρουσιάσει τον Adam Rose, μες την καλή χαρά. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εκείνη, αφού θεωρήθηκε "Lemmon" και όχι "Rosebud" από το κοινό και τον Rose!


Διαφήμισε το Network και έφυγε

Ο Hulk Hogan ήταν στην έναρξη του επεισοδίου, μαζί του ο Jimmy Hart και διαφήμισαν το WWE Network στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο μόνος λόγος της παρουσίας τους ήταν αυτός.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *