Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Impact (01/5): Δεν την αφήνει με τίποτα!

Ξεπέρασε ακόμα ένα εμπόδιο ο Eric Young στην θητεία του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής TNA. Ο Bobby Roode κέρδισε αγώνα για τον τίτλο, αλλά δεν τα κατάφερε στο main event του Impact.

Τουρνουά τίτλου από MVP

Ο Eric Young βρέθηκε στα παρασκήνια με τον MVP, ενώ οι Ken Anderson, Gunner και Bobby Roode εμφανίστηκαν για να τους διακόψουν. Ο MVP είπε πως έχει μια πρόκληση για αυτούς.

Άπλωσε μερικές κάρτες στο τραπέζι και είπε να διαλέξουν μια. Αυτός με την μεγαλύτερη κάρτα θα παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ των άλλων δύο με τις χαμηλότερες κάρτες. Οι Ken Anderson και Gunner πήραν τις χαμηλότερες, ενώ ο Roode την υψηλότερη.

Ο νικητής του Anderson vs Gunner θα αντιμετώπιζε τον Roode και ο τελικός νικητής, θα πάρει αγώνα τίτλου, κόντρα στον Πρωταθλητή, Eric Young, την ίδια βραδιά.

Κρατάει γερά ο Eric Young

Νικητής του πρώτου ματς, ο Gunner, με παρέμβαση του James Storm ο οποίος κόστισε την νίκη στον Ken Anderson, παρόλο που στόχευσε τον νικητή. Στον "τελικό" εναντίον του Gunner, ο Bobby Roode νίκησε καθαρά και πήρε τον αγώνα τίτλου.

Στο main event, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής TNA, Eric Young, νίκησε και κράτησε τον τίτλο του, εναντίον του Bobby Roode.

Bully Ray εναντίον Dixie Carter

O Bully Ray ήρθε στο ρινγκ με ένα τραπέζι που είχε γραμμένο πάνω του το όνομα "Dixie". Μίλησε για ότι συνέβη στο Sacrifice και είπε πως εάν η Dixie είναι κάπου στο κτήριο θα βρεθεί μέσα από το τραπέζι στο καναβάτσο.

Αργότερα η Dixie εμφανίστηκε περικυκλωμένη από security. Μαζί της έφερε το τραπέζι με το όνομά της και έκατσε πάνω του. Είπε για τον Ray ότι δεν ξεχνά πως την πρόδωσε στο Lockdown και θυμίζει σε όλους πως έγραψε ιστορία με το να τον ρίξει στο τραπέζι στο Sacrifice.

Ο Bully Ray εμφανίστηκε, αλλά τον συγκράτησαν. Τελικά μόνο τρεις σεκιούριτι έμειναν, τους οποίους διέλυσε. Την ύστατη στιγμή, πριν βρεθεί η Dixie στο τραπέζι, ο MVP απαίτησε να την αφήσει και τους διέταξε να φύγουν από το σόου.


"Ανάβει" η κόντρα Magnus - Abyss

Ο Magnus σε promo μίλησε για τον MVP και γιατί δεν τον υπολογίζει. Ο Abyss ερχόμενος από το κοινό, του επιτέθηκε. Τελευταία στιγμή, ο Magnus κατάφερε να αποδράσει της επίθεσης.

"Κανονίστηκε" EC3 vs Kurt Angle

Ο EC3 ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τον Kurt Angle την επόμενη εβδομάδα και προς το παρών σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Rockstar Spud. Με την έναρξη του ματς, ο Kurt Angle εμφανίστηκε και απείλησε τον EC3.


Κακός χαμός με Storm και Anderson

Ο Willow νίκησε James Storm με αποβολή του τελευταίου. Οι δύο τους πήγαν να πιαστούν στα χέρια, αλλά ο Ken Anderson εμφανίστηκε και τα έβαλε με τον Storm, που του κόστισε την ήττα στον αγώνα του, νωρίτερα.

Μπλεξίματα για Beautiful People

Οι Beautiful People γιόρτασαν την επιτυχία της Angelina Love στο Sacrifice. Η Gail Kim τις διέκοψε και πήγε να τους επιτεθεί. Εκείνες το έσκασαν, αλλά οι Madison Rayne και Brittany εμφανίστηκαν από πίσω τους και τις επιτέθηκαν.

Αγώνας 6-man Tag

Τέλος, ο Sanada με τους Tag Team Πρωταθλητές, The Wolves, νίκησαν τους BroMans, σε μια συνέχεια της κόντρας των δύο ομάδων για την κατηγορία των Tag Teams.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *