Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

NXT (1/5): Επιτυχημένη υπεράσπιση!

Διατήρησε τα σκήπτρα ο Adrian Neville κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως ο Brodus Clay. Ξεκίνησε το τουρνουά για την ανάδειξη νέας γυναίκας Πρωταθλήτριας.

Για το Πρωτάθλημα NXT, ο Πρωταθλητής Adrian Neville αντιμετώπισε Brodus Clay σε No DQ match, δηλαδή χωρίς αποβολές. Οι δύο τους είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι πριν λίγες εβδομάδες και ο νικητής ήταν ίδιος. Ο Neville κατόρθωσε και πήρε την νίκη.


Δεν πείθει ο Bo Dallas

Ο -μόνιμος πλέον παλαιστής του NXT- Tyson Kidd, είχε αγώνα με τον Bo Dallas, που αναμένεται να προωθηθεί στο κύριο ρόστερ του WWE και το Monday Night Raw. Πάντως ο τελευταίος δεν έδειξε έτοιμος, με τον Kidd να παίρνει την νίκη.


Τελευταίος αγώνας για Oliver Grey

Μετά από μια γρήγορη νίκη επί του -πρόσφατα απολυμένου- Oliver Grey, ο Mojo Rawley δέχτηκε επίθεση από τον Aiden English, αλλά ήταν αυτός (ο Rawley) που είχε τον τελευταίο λόγο στην μεταξύ τους διαμάχη.


Πέρασαν οι δύο πρώτες στα ημιτελικά

Στο γυναικείο τουρνουά για την ανάδειξη νέας Πρωταθλήτριας NXT, στον προημιτελικό γύρο, η Sasha Banks απέκλεισε την Bailey και σε άλλο ματς, η Natalya επικράτησε της Layla. Οι δύο νικήτριες προκρίθηκαν στους "4" (στα ημιτελικά).


"Μπλέχτηκε" με Rose ο Camacho

Ακόμα ένας παλαιστής που αναμένεται στο WWE Raw, και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, την Δευτέρα (05/5), ο Adam Rose, επικράτησε γρήγορα του Danny Burch. Επίσης, ένα μέλος της παρέας του Rose, δέχτηκε επίθεση από τον -ανεβασμένο- Camacho και αναμένεται κόντρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *