Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

iMPACT! (29/5): Επιστροφή έκπληξη

Από μηχανής Θεός αποδείχτηκε για τα "καλά" παιδιά του TNA, ο Samoa Joe, που επέστρεψε μετά από καιρό, για να τους σώσει από τα χέρια της φατριάς του MVP.

Αρχικά, ο Bully Ray τα έβαλε με όλους -Dixie Carter, Rockstar Spud, Ethan Carter III, MVP, Kenny King και Bobby Lashley- μέχρι να του επιτεθούν οι τρεις τελευταίοι. Εμφανίστηκαν να τον βοηθήσουν οι Austin Aries, Eric Young και The Wolves. (video)


Αμέσως μετά, σε αγώνα οι MVP, Kenny King & Bobby Lashley νίκησαν τους Austin Aries & Wolves. (video)



Λίγο αργότερα, η Dixie Carter τσακώθηκε με τον MVP για την εξουσία, μέχρι που εμφανίστηκαν οι Eric Young και Bully Ray, με τον MVP να τους τοποθετεί αντιμέτωπους σε αγώνα, με διαιτητή τον EC3. (video)



Στο main event, ο αγώνας αυτός δεν τελείωσε, αφού ο Bully Ray επιτέθηκε στον EC3. Οι MVP, Bobby Lashley και Kenny King επιτέθηκαν σε όλους, μέχρι να εμφανιστεί μετά από καιρό, ο Samoa Joe και να τους διώξει! (video)



Ο EC3 μίλησε για Bully Ray (video) και τον φίλο του, Rockstar Spud (video).

Συμμαχία Magnus και Bram εναντίον Willow

Ο Bram νίκησε τον Tigre Uno σε λιγότερο από πέντε λεπτά και μετά το ματς του επιτέθηκε, αλλά ο Magnus τον σταμάτησε και τον προκάλεσε να τα βάλει με κάποιον σαν τον Willow. (video)


Στόχευσαν τους BroMans οι Menagerie

Ο Gunner και ο Mr. Anderson νίκησαν τους Bro Mans. Μετά το ματς, η φατριά Menagerie εμφανίστηκε και επιτέθηκε στους BroMans. (video)



Ανακοινώθηκε Rayne vs Love για τίτλο

Οι Velvet Sky και Angelina Love νίκησαν τις Brittany και Gail Kim. (video) Μετά το ματς, η Brittany κάλεσε την Madison Rayne και οι δύο τους τσακώθηκαν. Οι Sky και Love εμφανίστηκαν για να πουν τα δικά τους και, ανακοινώθηκε στην Love από την Rayne, ότι την επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει τον τίτλο της. (video)



Η Madison Rayne μίλησε στα παρασκήνια και είπε πως ξαφνιάστηκε από την Brittany (video)

Ο Kurt Angle έστειλε μήνυμα στον κόσμο για το πως πάει το εγχειρισμένο του γόνατο (video)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *