Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

NXT Takeover (29/5): Θέαμα χωρίς εκπλήξεις

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα του ζωντανού επεισοδίου "NXT Takeover", με τον Πρωταθλητή NXT, Adrian Neville να κρατάει τον τίτλο, την κόρη του Ric Flair, Charlotte να κατακτά το Γυναικείο Πρωτάθλημα και φυσικά την Ascention να διατηρεί τους Tag Team τίτλους.

Κράτησε το "χρυσό" ο Neville

Ο Πρωταθλητής NXT, Adrian Neville και ο διεκδικητής του τίτλου, Tyson Kidd, κατάφεραν να πουν μια ωραία ιστορία εντός ρινγκ, αφού έδωσαν μια πολύ καλή παράσταση για το κοινό της επαγγελματικής πάλης. Νικητής και παρέμεινε Πρωταθλητής, ο Neville. (video) Οι δηλώσεις του Πρωταθλητή μετά την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του. (video)



Ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου

Επόμενος διεκδικητής του τίτλου του Adrian Neville, αναδείχτηκε από το ματς Sami Zayn εναντίον Tyler Breeze. Νικητής και νέος διεκδικητής ο Breeze, που χτύπησε τον αντίπαλό του και αντικανονικά. (video) Οι δηλώσεις του νικητή μετά το ματς. (video) Και αυτός και ο διαιτητής του αγώνα μίλησαν για φυσική αντίδραση που δεν ήταν σκόπιμη. (video)



Το "σήκωσε" η Charlotte!

Έχοντας δύο θρύλους στο πλευρό τους, η Natalya τον θείο της Bret Hart και η Charlotte τον πατέρα της Ric Flair, πάλεψαν για τον -χωρίς κάτοχο- Γυναικείο τίτλο του NXT. Εν τέλει νέα Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Charlotte, περήφανος πατέρας ο Flair. (video) Μετά το ματς, πατέρας και κόρη, έδωσαν μίνι συνέντευξη, ενώ τα συγχαρητήριά της, έδωσε και η Πρωταθλήτρια WWE, Paige. (video)



Έκανε ... πάρτι ο Rose

Ο party-animal Adam Rose, αντιμετώπισε τον Camacho, ο οποίος ενοχλούσε την παρέα του στα τελευταία επεισόδια. Ο ανερχόμενος παλαιστής, ήταν απολαυστικός και κέρδισε εύκολα τον αγώνα. (video) Το πάρτι του Rose μετά την νίκη του. (video)


Διατήρησαν τα σκήπτρα οι Ascension

Σε έναν όμορφο αγώνα οι Πρωταθλητές Tag Team, Victor και Konnor, οι Ascension, αντιμετώπισαν τους μασκοφόρους Μεξικανούς, El Local & Kalisto, σε έναν όμορφο αγώνα, όπου κράτησαν τους τίτλους. (video)


"Αυτοκτονία" διέπραξε ο Rawley

Ο Mojo Rawley διέκοψε promo του Rusev και της Lana, που είχαν μαζί τους μια Ρωσική σημαία και μιλούσαν φυσικά για την Ρωσία. Ο Rawley το πλήρωσε ακριβά, αφού δεν κατάφερε να αντιδράσει από την επίθεση που δέχτηκε. (video)



Δείτε το 30λεπτο σόου μετά το NXT Takeover "Fallout"


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *