Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αργεί η επιστροφή του Jericho

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τις πολλές που δίνει συνεχώς, είχε αυτή την εβδομάδα ο Chris Jericho, στην οποία μίλησε για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το WWE, αλλά και ενδιαφέροντα περιστατικά, όπως την τιμωρία του για την κλωτσιά σε σημαία της Βραζιλίας, σε σόου που είχε γίνει στην χώρα, όπου παραλίγο να συλληφθεί για το γεγονός από τις αρχές.

Για τα επαγγελματικά του πλάνα, είπε πως είναι τώρα περίπου ένας χρόνος που δεν έχει συνεργαστεί με το WWE. Είπε επίσης, πως άσχετα με το τι κάνει στην καριέρα του, οι ακόλουθοί του στο twitter, τον ρωτούν συνήθως το ίδιο πράγμα, το πότε επιστρέφει στην εταιρεία. Δεν είπε πως δεν θα επιστρέψει ποτέ, αλλά αυτή την περίοδο έχει άλλα πράγματα να κάνει και η πιθανότητα να επιστρέψει υπάρχει πάντα.

Για το περιστατικό όπου κλότσησε Βραζιλιάνικη σημαία και τιμωρήθηκε για έναν μήνα από το WWE, ενώ λίγο έλειψε να συλληφθεί επειδή οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί στην χώρα, ανέφερε ακριβώς τι έγινε. "Ενώ είχα κλοτσήσει την σημαία και ο αγώνας μου με τον CM Punk είχε αρχίσει, ήρθε ένας δεύτερος διαιτητής στο ρινγκ και διέκοψε το ματς, λέγοντάς μου πως πρέπει να ζητήσω συγνώμη, γιατί θα συλληφθώ. Μετά το ματς, στα αποδυτήρια με περικύκλωσαν αστυνομικοί και ανώτεροί τους, με τα όπλα στα χέρια, ενώ γενικά η αντιμετώπισή του ήταν πολύ εχθρική.

Ανέφερε επίσης την συνομιλία του με τον Vince McMahon, ο οποίος μόλις έμαθε τι έγινε, έγινε αμέσως έξαλλος με τον Jericho και του είπε "δεν πρόκειται να ξαναπατήσεις στην Βραζιλία, τι είναι προβληματικό σε σένα; γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; είμαι πολύ θυμωμένος μαζί σου;" Ο Jericho αφού είπε πως ήταν μπερδεμένος, κάνοντας απλά την δουλειά του ως heel, συνέχισε να λέει τι είπε ο Vince... "δεν θέλω να σου μιλήσω αυτή την στιγμή, είμαι πολύ εκνευρισμένος μαζί σου. Είσαι τιμωρημένος. Πάρε το επόμενο αεροπλάνο και γύρνα σπίτι. Αυτές είναι μ@#@%ιες..." Επίσης ανέφερε ότι η ίδια η αστυνομία τον μετέφερε βιαστικά εκτός Βραζιλίας!

Επίσης, ανέφερε πως το WWE τιμωρεί αυστηρά τους παλαιστές που ματώνουν επίτηδες, αλλά και κατα λάθος και διηγήθηκε ένα περιστατικό με τον Batista. Οι δύο τους είχαν αγώνα σε κλουβί και ο "Animal" αποφάσισε να ματώσει. Μετά το ματς, ο Vince McMahon τους κάλεσε στο ρινγκ, μαζί με τον υπεύθυνο αγώνα τους, Dean Malenko. Αρκετά ψύχραιμος, έβαλε ένα βίντεο να παίξει με πλάνα από κάμερες που δεν πρέπει να ξέρει κανείς ότι υπάρχουν. Αφού έβαλε το βίντεο ξανά και ξανά, δείχνοντας ακριβώς πότε επέλεξε ο Batista να κοπεί για να ματώσει, διέταξε ποινή 100.000 δολαρίων στον παλαιστή και 5.000 σε Jericho και Malenko επειδή συμμετείχαν στον αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *