Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

WWE Raw (12/5): Shield vs Όλων!

Μεγάλη μάχη έγινε στο Raw με την Shield και την Evolution, και τον αγώνα τους να γίνεται επίσημος για το Payback, 1η Ιούνη.

Στο ξεκίνημα του σόου, η Shield επιτέθηκε στην Evolution, κατά την άφιξή της στην αρένα. Αργότερα που η Evolution έκανε ένα promo κατά των αντιπάλων της, εκείνοι επιτέθηκαν πριν αυτό τελειώσει.

Στο main event, ενώ έδειχνε ο Roman Reigns πως θα νικήσει τον Batista, ο αγώνας διεκόπη από τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων, και η Stephanie McMahon έστειλε για να ενισχύσει την ομάδα του Triple H, όλους τους heels των αποδυτηρίων. 

Οι Roman Reigns, Dean Ambrose και Seth Rollins, όμως, κατάφεραν να τους διαλύσουν όλους!


Ανακοίνωσε τραυματισμό ο Bryan

Ο Daniel Bryan ανακοίνωσε τον τραυματισμό του και το χειρουργείο την Πέμπτη, λέγοντας πως η καριέρα του βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν αναφέρθηκε τι θα απογίνουν οι τίτλοι.

Αργότερα από αυτό, το σενάριο συνεχίστηκε με επίθεση του Kane και την μεταφορά του Πρωταθλητή με φορείο μακριά από το ρινγκ.


Πήραν ρεβάνς Cena/Usos

Αγώνα ρεβάνς είχαν οι John Cena και The Usos, εναντίον των τριών μελών της Wyatt Family, και νίκησαν. Μετά τον αγώνα τους, ο Bray Wyatt έκανε ένα mini-promo απευθυνόμενος στον Cena.


Αχτύπητος ο Sheamus

Νίκησε την ομάδα των Curtis Axel και Ryback σε δύο μονούς αγώνες, ο Sheamus και έδειξε αχτύπητος.


Συνέχεια στην κόντρα Rose-Swagger

Ο Rob Van Dam νίκησε τον Jack Swagger με παρέμβαση Adam Rose και του πάρτυ του, για τον οποίο μίλησε και πριν το ματς, ο Zeb Colter.


Big E για τον Rusev!

Ο πρώην Intercontinental Πρωταθλητής, Big E, τα έβαλε με τον Rusev όταν αυτός εμφανίστηκε έτοιμος να την "πέσει" στον Jim Duggan. Τα ίδια με τον Putin συνέχισε η Lana.


Ακάθεκτη η Paige

Άλλη μια νίκη για την Πρωταθλήτρια Divas, Paige, που δεν έχει ακόμα ηττηθεί στο WWE. Αντίπαλός της η Alicia Fox, που έκανε σαν τρελή μετά την ήττα.


Έτοιμος για heel ο Cody Rhodes

Νίκησε ο Cody Rhodes, τον Damien Sandow, αλλά όχι δίκαια, δείχνοντας πως αλλάζει.


Ερωτευμένος ο Fandango

Δίχως να τον πειράζει που του στοίχισε την νίκη, φάνηκε ο Fandango με την Layla, που τον έκανε κατα λάθος να χάσει από τον Dolph Ziggler.


Νίκη και για Nikki Bella

Νίκησε η Nikki Bella, την Natalya στον δεύτερο γυναικείο αγώνα της βραδιάς, βασισμένος στο ριάλιτι, Total Divas, με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες να είναι παρούσες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *