Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Αβέβαιο το μέλλον του Kevin Steen

Μετά το χθεσινό iPPV "War of the Worlds" που συνδιοργάνωσε το Ring of Honor με το New Japan Pro Wrestling, δημιουργήθηκαν ερωτηματικά για τον Kevin Steen.

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ROH, μετά την ήττα του από τον Shinsuke Nakamura, ευχαρίστησε τον κόσμο του promotion και λέγοντας πως κανένας δεν είναι πάντα χαρούμενος, φάνηκε να τους αποχαιρετά. Το κοινό άρχισε να τον αποθεώνει μέχρι που εμφανίστηκε ο Silas Young, με τον οποίο πάλεψε για λίγο, ώσπου να τους χωρίσουν οι διαιτητές. 

Το συγκεκριμένο σενάριο, δημιουργήθηκε πιθανότατα, για να έχει κάτι "ανοιχτό" όταν γυρίσει ο Steen, που θα λείψει από τα επερχόμενα σόου του Ring of Honor, λόγω του ότι θα συμμετέχει στο "House of Hardcore" του Tommy Dreamer

Ο Steen διαφημίζεται ξανά, για το επόμενο μεγάλο event του ROH, το "Best in the World", που θα γίνει στις 22 Ιουνίου. Το συμβόλαιό του τελειώνει λίγες εβδομάδες μετά, κάπου τον Ιούλιο. Και κάπου εκεί μπαίνουν τα ερωτηματικά, αφού τον Μάρτιο ο ελπιδοφόρος παλαιστής, προπονήθηκε για το WWE, αφήνοντας καλές εντυπώσεις κυρίως λόγω της φυσικής του κατάστασης, ενώ χάνει συνεχώς τα περιττά κιλά που έχει, φυσικά για να εντυπωσιάσει κι άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *