Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τι συμβαίνει με τα οικονομικά του WWE;

Μετά την κατακόρυφη πτώση της μετοχής του WWE, μέσα σε μια μέρα, ταυτόχρονα, ο Vince McMahon έχασε περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια, πέφτοντας από την λίστα των δισεκατομμυριούχων που βρέθηκε το 2014. Η ανησυχία για το μέλλον της εταιρείας είναι έκδηλη. 

Τα ανώτερα στελέχη του WWE είναι σε "αναμμένα κάρβουνα" μετά το 43% πτώσης της μετοχής. Κάτι που δικαιολογήθηκε από τους πάντες, αφού το deal για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, χαρακτηρίστηκε αποτυχημένο. 

Όμως δεν είναι αυτό το μεγάλο θέμα, αφού το εγχείρημα του WWE Network δεν δείχνει να αποδίδει τα αναμενόμενα κέρδη και έτσι η ανησυχία μεγαλώνει όσο περνά ο καιρός.

Η αύξηση στην τιμή του, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Φυσικά η αύξηση θα είναι μόλις 1 ευρώ, όμως πολλοί μελλοντικοί πελάτες, ίσως κάνουν πίσω, διστάσουν ή και παραπονεθούν. 

Όσοι είναι αρμόδιοι με τις οικονομικές συμφωνίες και γενικότερα τα έσοδα του WWE, ήδη κοιτάζουν τρόπους ώστε αυτά να αυξηθούν. Η εταιρεία έχει ως στόχο της, να κάνει καλύτερα deal με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, για να προβληθεί παντού το προϊόν, ώστε έτσι να αποφέρουν έσοδα τα διαφημιστικά, από κάθε μέρος του πλανήτη.

Το μέλλον για τους περισσότερους φαίνεται αισιόδοξο παρόλα όσα έγιναν. Το συμβόλαιο του WWE με το NBCU λογικά θα έχει αυξανόμενες αποδοχές κάθε χρόνο (είναι πολυετές) και τα έσοδα του Network θα αυξηθούν, τουλάχιστον έτσι λέει η λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *