Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Νέα σχετικά για Kurt Angle και WWE

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του Wrestling Observer, ο Angle μοιάζει να μην είναι ευπρόσδεκτος στο WWE εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και του ευέξαπτου χαρακτήρα του.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο ίδιος είχε συλληφθεί πέρυσι οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αναφέρεται πως ο Vince McMahon είναι προβληματισμένος για το πως θα μπορούσε να εξελιχθεί μια ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Kurt, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει πως "σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα ένας χρυσός ολυμπιονίκης να αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ βρίσκεται στο WWE". Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ο Vince δεν έσπευσε να προσφέρει συμβόλαιο στον Angle, την τελευταία φορά που έληξε η συνεργασία του με το TNA.

Παρά το γεγονός ότι ο Angle έχει επανειλημμένα εκφράσει την θέληση του να επιστρέψει στο WWE το Σεπτέμβριο, όταν το ισχύων συμβόλαιο του με το TNA λήξει, δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη θέση από την άλλη πλευρά. Σύμφωνα με το IMPACT!, ο Angle αντιμετωπίζει ένα "σοβαρό" τραυματισμό στο γόνατο και θα επιστρέψει μετά από 5 μήνες. Όμως η διάρκεια του συμβολαίου του είναι αρκετά μικρότερη από το διάστημα στο οποίο αναφέρεται ότι θα επιστρέψει. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι ο Kurt υπέγραψε ξανά με το TNA ή ότι οι υπεύθυνοι του αμερικάνικου promotion προσπαθούν να το πείσουν να παραμείνει, έτσι ώστε να μην μεταπηδήσει στο WWE ή στο νεοσύστατο Global Force Wrestling.

Όπως και να χει, σε όποιο promotion και να βρεθεί, αναμένουμε τον Olympic Gold Medalist να επιστρέψει και να παραμείνει στην ενεργό δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *