Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Raw (26/5): Δίκοπο μαχαίρι για Bryan

Η πολυαναμενόμενη καθαίρεση του WWE World Heavyweight Πρωταθλητή, Daniel Bryan, λόγω τραυματισμού, δεν έγινε ποτέ και το θέμα πήρε αναβολή!

Η Stephanie McMahon κάλεσε στο ρινγκ τον Bryan, που εμφανίστηκε με κολάρο. Μετά από έντονη μεταξύ τους συζήτηση και άρνηση του Daniel να τους παραδώσει, δεν υπήρξε αποτέλεσμα και θα αποκαλυφθεί το μέλλον των τίτλων, στο Pay Per View, Payback, αυτής της Κυριακής, αφού είτε θα παραδώσει τους τίτλους ο Bryan, είτε η Stephanie θα απολύσει την γυναίκα του, Brie Bella.

Πήρε τα ηνία της κόντρας η Evolution

Έξι ημέρες πριν τον αγώνα τους στο Payback, οι δύο φατριές, The Shield και Evolution, είχαν υπογραφή συμβολαίων. Φυσικά, τα πνεύματα οξύνθηκαν άμεσα, με την Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns) να προκαλεί ανοιχτά και πριν εμφανιστούν, σε μάχη την Evolution, που δεν έκανε πίσω εν τέλει.


Ο Roman Reigns πέρασε μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών, με τους Triple H, Randy Orton και Batista, να πανηγυρίζουν στο κλείσιμο του επεισοδίου.


Νωρίτερα, αγώνα είχαν οι δύο από τους τρεις Evolution, Batista και Randy Orton, εναντίον των Cody Rhodes και Goldust. Αφού νίκησαν έμαθαν πως ο αγώνας ήταν Elimination και έτσι ξεκίνησε εκ νέου, ως No Holds Barred Handicap Match, και φυσικά ξανανίκησαν.


Άλλο ένα επεισόδιο της κόντρας Wyatt - Cena

Η Wyatt Family, μετά από promo του Bray Wyatt, επιτέθηκε στους σχολιαστές JBL και Jerry Lawler. Έτσι, έσπευσαν να βοηθήσουν, οι John Cena και The Usos.


Μπερδεύτηκαν οι αντίπαλοι

Ο διεκδικητής του τίτλου United States, Cesaro, αντιμετώπισε τον διεκδικητή του τίτλου Intercontinental, Rob Van Dam, με τον Πρωταθλητή IC, Bad News Barrett να παρακολουθεί από το τραπέζι των σχολιαστών, τον αντίπαλό του στο Payback.


Ο πελάτης του Paul Heyman, Cesaro πήρε την νίκη, αλλά του επιτέθηκε ο Πρωταθλητής US, Sheamus με ένα brogue kick.


Αργότερα, ο Sheamus νίκησε τον Alberto Del Rio, με τον Cesaro να επιτίθεται με την σειρά του, στον αντίπαλό του, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το PPV αυτής της Κυριακής.


Αντιπαλότητα εθνών

Ο Rusev με την Lana, υποστήριξαν για ακόμα μια φορά την Ρωσία, πριν τον αγώνα του πρώτου, με τον Zack Ryder, τον οποίο νίκησε πολύ εύκολα. Μετά το ματς, του επιτέθηκε ο Big E, που σήκωσε και την Αμερικανική σημαία για πικάρισμα στον νέο του αντίπαλο.

Άνοιξε πολλά μέτωπα και το πλήρωσε

Η Summer Rae, τα έβαλε με την Eva Marie σε προηγούμενο σόου του WWE, με αφορμή μια κόντρα τους στο ριάλιτι Total Divas. Οι δύο τους είχαν αγώνα μεταξύ τους, όπου νίκησε η Eva μετά από βοήθεια του πρώην αγαπημένου της Rae, Fandango και της νυν κοπέλας του, Layla.

Συνεχίζει τα πάρτι

Άλλο ένα πάρτι έκανε ο Adam Rose, που αγωνίστηκε και για πρώτη φορά σε σόου του κύριου ρόστερ του WWE. Νίκησε τον Damien Sandow, που συνέχισε τις μεταμφιέσεις, ενώ μετά τον αγώνα, απέφυγε και επίθεση του αντιπάλου του, Jack Swagger, για να κάνει και πάλι πάρτι.


Την πλήρωσε και με απόλυση ο Maddox

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου, η Authority (Stephanie McMahon & Triple H), μίλησαν για Daniel Bryan και Shield. Ο Brad Maddox κλήθηκε στο ρινγκ να δώσει εξηγήσεις για την βοήθεια που πρόσφερε στο προηγούμενο SmackDown στην "Ασπίδα". Ο Kane εμφανίστηκε, του επιτέθηκε με Chokeslam και Tombstone Piledriver, με την Stephanie να ανακοινώνει την απόλυσή του.


Οι νάνοι συνεχίζουν την κωμωδία

Αγώνα με τον Drew McIntyre είχε ο El Torito, με τους El Matadores στο πλευρό του φυσικά. Με την παρέμβαση της 3MB, δεν υπήρξε νικητής, ενώ ο Hornswoggle προσπάθησε να βγάλει την μάσκα του Torito, χωρίς αποτέλεσμα. Του έβγαλε όμως την ουρά και έτσι ο Μεξικανός νάνος, πέρασε από εξετάσεις για να διαπιστωθεί πως είναι εντάξει.

Ακόμα μια νίκη "πίστης"

Ο Bo Dallas μετά το ντεμπούτο του στο πρόσφατο SmackDown, αγωνίστηκε και στο Raw, εναντίον και πάλι του Sin Cara. Πήρε μια ακόμα νίκη, στην προσπάθειά του να τον "πιστέψει" ο κόσμος, με το σύνθημά του "BoLieve".

Ηττήθηκε η "τρελή" διεκδικήτρια

Χαμένα τα έχει τελευταία η Alicia Fox, που όμως θα διεκδικήσει τον τίτλο Divas, από την Πρωταθλήτρια Paige. Στο Raw αντιμετώπισε την Emma, αλλά ηττήθηκε. Μετά ξεκίνησε τις τρέλες στο ρινγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *