Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Main Event (13/5): Μαχητές εν δράση!

Δύο σπουδαίοι μαχητές εντός ρινγκ και εξαιρετικοί παλαιστές, βρέθηκαν αντιμέτωποι με έπαθλο έναν τίτλο, αλλά το πράγμα ξέφυγε. Οι Sheamus και Cesaro άνοιξαν επίσημα βεντέτα μεταξύ τους.

Ο Paul Heyman άνοιξε την βραδιά μιλώντας για τον Brock Lesnar, που διέλυσε το αήττητο σερί του Undertaker σε WrestleMania, προσπαθώντας να διατηρήσει την φήμη του "Beast".

Ο Sheamus εμφανίστηκε και τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει αν δεν εξαφανιστεί και κάπου εκεί, του επιτέθηκε ο Cesaro, με τον Heyman να τον προειδοποιεί πως έχει δύσκολο έργο.


Στο main event του επεισοδίου, που βρέθηκαν αντίπαλοι για τον τίτλο United States, του Sheamus, ο αγώνας έληξε με διπλό count-out, αφού δεν συγκράτησε κανείς τους τα νεύρα του.

Η μάχη μεταξύ τους συνεχίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Cesaro να προσπαθεί να χτυπήσει με καρέκλα, αλλά να δέχεται ένα broque kick. Η κόντρα τους θα συνεχιστεί σίγουρα.


Νίκη στο περιθώριο για Ziggler

Ακόμα μια ήττα για τον Damien Sandow, που συνεχίζει ένα μεγάλο σερί από τέτοιες, και ακόμα μια νίκη δίχως νόημα, για τον Dolph Ziggler, που δεν έχει κάποιο σενάριο και κάποιον στόχο.


Ίδιο σκηνικό για Alicia Fox

Ότι είδαμε στο Raw, όπου αντιμετώπισε την Paige, είδαμε και στο Main Event, με αντίπαλο την Emma, για την Alicia Fox, που επιτέθηκε βάναυσα, ηττήθηκε ξαφνικά, και άρχισε να κάνει σαν τρελή.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *