Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Spoilers SmackDown 16/5

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το SmackDown της Παρασκευής 16 Μαΐου.


Το σόου άνοιξε με τον John Cena να κάνει πλάκα στους Wyatts και να δέχεται την πρόκληση για αγώνα στο Payback. Επίσης κάλεσε όποιο μέλος της φατριάς θέλει, σε αγώνα στο main event της βραδιάς. Ο Bray Wyatt μέσω γιγαντοοθόνης απάντησε πως ο Cena είναι αστείος.

O John Cena εμφανίστηκε στο main event και περίμενε να αντιμετωπίσει ένα μέλος της Wyatt Family. Η ομάδα τον περικύκλωσε, αλλά οι Usos έσπευσαν για βοήθεια. Τελικά ο αγώνας έγινε με αντίπαλο του Cena τον Erick Rowan. Ο "Champ" πήρε την νίκη τελικά, με Attitude Adjustment.

Πλήρωσε ακριβά το promo του

Πριν από αγώνα του, ο Dolph Ziggler είχε την ευκαιρία για ένα promo και ήταν άψογος, ψάχνοντας το κάτι παραπάνω στην καριέρα του. Επίσης, πήρε την νίκη από τον Batista, σε αγώνα τους αμέσως μετά, αλλά με αποβολή του τελευταίου, ο οποίος του επιτέθηκε μετά το ματς ανενόχλητος.

Ένας λόγια, άλλος πράξεις

Ένα ρατσιστικό promo έκανε ο Titus O'Neil για το χρώμα του Sheamus, για τον οποίο στάθηκε και στο γεγονός πως δεν είναι Αμερικάνος και έχει τον τίτλο United States. Μόλις άρχισε ο μεταξύ τους αγώνας, ο Sheamus νίκησε με ένα και μόνο broque kick, δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα.

Άνετος και ανερχόμενος ο Cesaro

Ασταμάτητος ο Cesaro, με τον μάνατζέρ του φυσικά μαζί, τον Paul Heyman που είπε τα δικά του κλασσικά, αντιμετώπισε τον R-Truth και νίκησε σύντομα και άνετα.

Αλλάζει σταθερά ο Cody

Το αργό και σταθερό heel turn του Cody Rhodes συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα. Έχασε παρέα με τον Goldust από τους Tag Team Πρωταθλητές, Jimmy και Jey Uso. Μετά το ματς, παραπονέθηκε στον σχολιαστή JBL και αποχώρησε γρήγορα χωρίς τον Goldust.

Όλες εναντίον της

Οι Total Divas τα έχουν κάνει πλακάκια, έχοντας μια στο περιθώριο από ότι φαίνεται. Η Nikki Bella πήρε άλλη μια νίκη επί της Natalya, αλλά αυτή την φορά, υπήρξε ειδική διαιτητής και ήταν η Eva Marie, που πήρε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Μετά το ματς η ηττημένη τα έβαλε με την διαιτητή.

Νικά και μεγαλύτερου μεγέθους

Σε έναν αγώνα κωμωδία από αυτές που συνηθίζονται τελευταία, ο νάνος El Torito, νίκησε τον Heath Slater με rollup. Ματς μόνο για τα παιδιά του κοινού.

Ούτε τώρα ο Sandow

Σε ακόμα μια κωμωδία του WWE, ο Santino Marella που είχε στο πλευρό του την Emma, νίκησε μέσα σε ένα λεπτό, με κόμπρα, τον Damien Sandow, που χάνει συνεχώς από οποιονδήποτε.

WWE Superstars 15/5

Σε αγώνες για το πρόγραμμα Superstars, ο Kofi Kingston νίκησε τον Titus O'Neil και ο Sin Cara τον Drew McIntyre.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *