Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Main Event (6/5): Ο λόγος στον Cena!

Ο John Cena -που δεν εμφανίστηκε στο περασμένο Monday Night Raw- έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο σόου Main Event και πήρε όσο χρόνο ήθελε για να μιλήσει εναντίον της Wyatt Family και του αρχηγού της Bray Wyatt.

Η κόντρα του με τους Wyatts σίγουρα δεν τελείωσε. Αφού αρχικά αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να τους συμπαθεί, τόνισε ότι μάλλον είναι το πιασάρικο τραγούδι και οι μάσκες και όχι αυτά που λέει ο Bray Wyatt. Κατέληξε πως θα παλέψει γιατί όσο λίγες πιθανότητες κι αν έχει, ποτέ δεν θα τα παρατήσει.


Είναι καλά τα αδέρφια

Με την βοήθεια του αδερφού του, Cody Rhodes, ο Goldust κατάφερε και πήρε την νίκη επί του Curtis Axel. Ο Ryback προσπάθησε να επιτεθεί στον Goldust, αλλά ο Cody ανέλαβε δράση και τον σταμάτησε, για να δώσει το ελεύθερο στον αδερφό του, να πάρει την νίκη επί του Axel.


Έκαναν πάρτι Rose και Ziggler!

Με την βοήθεια του Adam Rose -που έχει βάλει στόχο την κόντρα με τον Swagger-, ο Dolph Ziggler κατάφερε και πήρε την νίκη από τον άλλοτε παρτενέρ του, Jack Swagger. Ο Rose απέσπασε την προσοχή του Swagger που είχε τον έλεγχο και ο Ziggler το εκμεταλλεύτηκε. Μετά ο νικητής γιόρτασε την επιτυχία, μαζί με τον Rose και το πάρτι του!


Νίκησαν αλλά έχουν θέματα

Σε γυναικείο 6-women Tag Team, η ομάδα των Natalya, Naomi και Cameron πήρε την νίκη, επί των Tamina Snuka, Alicia Fox και Aksana, με την Naomi να κερδίζει για την ομάδα της. Οι σχέσεις όμως των άλλων δύο, Natalya και Cameron δεν είναι και οι καλύτερες, αφού συνέχισαν μια κόντρα τους, από το ριάλιτι Total Divas στο οποίο συμμετέχουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *