Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Spoilers για SmackDown 9/5

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του SmackDown αυτής της Παρασκευής 9/5.


--- Όπως είχε ανακοινωθεί στο WWE Raw, ο νέος United States Πρωταθλητής Sheamus, θα υπερασπιζόταν τον τίτλο του. Αντίπαλός του, ο παλιός Πρωταθλητής, Dean Ambrose. Ο Sheamus με Broque Kick πήρε την νίκη καθαρά, χωρίς κάποια παρέμβαση.

--- Σε Tag Team αγώνα, ο Cesaro συνεργάστηκε με τον Bad News Barrett, εναντίον των Big E και Rob Van Dam, με τον Paul Heyman να βρίσκεται μαζί με τους σχολιαστές για να παρακολουθήσει το ματς. Νικητές οι δύο πρώτοι με pin του Cesaro στον Big E.

--- Η Ρωσίδα Lana έκανε ένα promo με σκοπό να νευριάσει το κοινό, πριν παρουσιάσει τον Rusev (Το όνομα Alexander "κόπηκε" και πλέον ο Βούλγαρος ονομάζεται σκέτο "Rusev"). Αφού ταπείνωσε τον αντίπαλό του, Kofi Kingston, τον έκανε να παραδοθεί.

--- Είχε καιρό να γίνει άλλη μια ρεβάνς από τις άπειρες, του αγώνα Fandango και Layla εναντίον Santino και Emma. Νικητές το πρώτο ζευγάρι σε ένα μικρής διάρκειας αγώνα, με τον Fandango να αποσπά την προσοχή και την Layla να κερδίζει την Emma.

--- Άλλο ένα μέλος της Shield, μετά τον Dean Ambrose, είχε αγώνα. Ο Roman Reigns αντιμετώπισε τον Mark Henry και ήταν εντυπωσιακός, παίρνοντας σχετικά εύκολα την νίκη.

--- Συνεχίστηκε το κωμικό σενάριο μεταξύ Los Matadores/El Torito και 3MB/Hornswoggle που είχαν μεταξύ τους αγώνα (δεν αγωνίστηκε ο Jinder Mahal για τους δεύτερους). Νικητές οι πρώτοι με τον El Torito να κερδίζει τον Heath Slater.

--- Αγώνα είχε και το τρίτο μέλος της Shield, Seth Rollins, εναντίον του Batista της Evolution. Ο Rollins ηττήθηκε με count-out, αφού όταν επιχείρησε βουτιά εκτός ρινγκ, προσγειώθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών και δεν σηκώθηκε έως το 10ο μέτρημα του διαιτητή. Ο Batista του επιτέθηκε μετά το τέλος του αγώνα με Batista-Bomb.

--- Στο main event της βραδιάς, είχε ανακοινωθεί ο αγώνας Wyatt Family εναντίον John Cena & The Usos. Ενώ στα μέσα της βραδιάς είχε γίνει και ένα promo της φαμίλιας. Νικητές οι πρώτοι, αφού εξουδετέρωσαν τον Cena, ο Harper βρήκε μόνο του τον έναν από τους δύο Usos και πήρε την νίκη.

WWE Superstars 8/5

Δύο αγώνες έγιναν και για το Superstars. Οι Πρωταθλητές Tag Team, The Usos, νίκησαν τους 3MB και η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, νίκησε την Alicia Fox.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *