Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Raw της τελευταίας στιγμής!

Αλλαγής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έγιναν στο Monday Night Raw που πέρασε. Ο Batista αν και δέχτηκε να παραμείνει με νέους όρους έως το Payback, έβαλε να αλλάξουν όλα τα πλάνα!


Αρχικά ήταν να αγωνιστεί αυτός και όχι ο Alberto Del Rio εναντίον του Daniel Bryan. Αυτό άλλαξε και ο ίδιος επέβαλε την συνέχεια του σεναρίου Evolution vs Shield.

Όπου και εκεί υπήρξε αλλαγή, αφού η Evolution ήταν να διακόψει νωρίτερα τον αγώνα, να επιτεθεί μαζί με την Wyatt Family στην Shield και ο John Cena να σώσει τους τελευταίους.

Ούτε αυτό έγινε, αφού αποφασίστηκε ο μεν Cena να εμφανιστεί στο Main Event -κάτι που ήθελαν οι υπεύθυνοι για ανέβει το σόου- και η Evolution να επιτεθεί μετά το ματς στην Shield.

Ο John Cena εμφανίστηκε κανονικά στο μη τηλεοπτικό πρόγραμμα του Raw, όταν έκλεισαν δηλαδή οι κάμερες, και αγωνίστηκε κόντρα στον Bray Wyatt. Ο αγώνας δεν τελείωσε αφού του επιτέθηκαν και οι τρεις, με τον Cena να καθαρίζει το ρινγκ για το κλείσιμο.

Κλείνοντας να πούμε πως ο Batista, αφού αρνήθηκε αγώνα στο Payback εναντίον του Daniel Bryan για να μην χάσει, συμφώνησε σε ένα ακόμα Evolution Vs Shield. Μετά το ματς αυτό θα αποχωρήσει, όπως είχε συμφωνήσει πριν επιστρέψει, για κάποιο διάστημα. Επίσης, ο Kane θα ξαναπαλέψει με τον Bryan, σε αγώνα buried alive.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *