Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

WWE Raw (5/5): Θρίλερ, αίμα και ιδρώτας!

Σε υπερφυσικό επίπεδο πέρασε η αντιπαλότητα Kane και Daniel Bryan, που συνεχίστηκε στο Monday Night Raw. Οι τρεις μεγάλες φατριές του WWE, Shield, Evolution και Wyatt Family μπλέχτηκαν μαζί. Επίσης, αναδείχτηκε ένας νέος Πρωταθλητής και έκανε ντεμπούτο ο Adam Rose.

Υπερφυσικός Kane εναντίον Bryan

Ψυχολογικό πόλεμο έκανε η Stephanie McMahon στον Daniel Bryan και την Brie Bella. Αρχικά τους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια για να τους πει να φυλάγονται από τον Kane. Κλείνοντας η πόρτα, η Brie Bella παρατήρησε την μάσκα του Kane κρεμασμένη από πίσω της. Τα υπερφυσικά στοιχεία στην κόντρα συνεχίστηκαν. 

Αργότερα, έσβησαν τα φώτα και φωτίστηκε η μάσκα από μόνη της, με το ζευγάρι να προσπαθεί να φύγει από την αρένα τρομαγμένο. Πριν αποχωρήσουν με το αυτοκίνητο, η Stephanie προειδοποίησε τον Bryan πως αν δεν εμφανιστεί στον αγώνα του, θα του πάρουν τον τίτλο WWE World Heavyweight.

Ο αγώνας του ήταν εναντίον του Alberto Del Rio, με την Brie Bella στο πλευρό του. Ο Πρωταθλητής νίκησε, όμως μετά το ματς, η μουσική εισόδου του Kane έπαιξε και πηγαίνοντας στο αμάξι τους, εκείνος βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, και τους επιτέθηκε. Εν τέλει κατάφεραν να φύγουν από την αρένα.


«Σήκωσε χρυσό» ο Sheamus

Νέος Πρωταθλητής United States αναδείχτηκε ο Sheamus, στην έναρξη του WWE Raw, σε battle royal match 20 ατόμων, που διέταξε η Authority. Στο τέλος του ματς, έμεινε με τον πρώην κάτοχο του τίτλου, Dean Ambrose, σταματώντας την κυριαρχία του στις 351 μέρες. 


Οι υπόλοιποι παλαιστές που αγωνίστηκαν με την σειρά που αποκλείστηκαν: Xavier Woods, Zack Ryder, R-Truth, Titus O’Neil, Sin Cara, Damien Sandow, Heath Slater, Big Show, Mark Henry, Fandango, Kofi Kingston, Goldust, Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Santino Marella, Curtis Axel, Ryback, Jack Swagger.

Ο νέος Πρωταθλητής, θα υπερασπιστεί τον τίτλο του για πρώτη φορά, άμεσα, δηλαδή στο SmackDown της Παρασκευής. Άγνωστο αν αντίπαλός του θα είναι ο Dean Ambrose, αφού δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο.


Μαρτύρησαν στα χέρια της Authority

Έχοντας χάσει τον τίτλο του, ο Dean Ambrose με τους Roman Reigns και Seth Rollins στο πλευρό του, είδε αμέσως μετά τον αγώνα, τον Triple H να εμφανίζεται και να ανακοινώνει στην Shield, πως θα αντιμετωπίσει την Wyatt Family στο main event της βραδιάς. 


Στον αγώνα της Shield, μπλέχτηκε η Evolution, που πήγε στο πλευρό της Wyatt Family φυσικά. Τελικά ο Bray Wyatt εκμεταλλεύτηκε τον χαμό και πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα, η Evolution ανενόχλητη επιτέθηκε στους “Hounds of Justice”.


Συνέχισε την κόντρα ο Bray

Ο Bray Wyatt έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ μικροφώνου, μιλώντας για την νίκη του επί του John Cena, τον εαυτό του και τον αντίπαλό του. Δήλωσε επίσης πως είναι Θεός και τραγούδησε το καθιερωμένο «he’s got the whole world in his hands». Αδικαιολόγητα απουσία πήρε ο John Cena από το σόου.


Πρώτη υπεράσπιση για BNB

Την ρεβάνς που δικαιούταν πήρε ο Big E από τον Bad News Barrett, για το Πρωτάθλημα Intercontinental που έχασε στο Extreme Rules. Στο Raw, δεν άλλαξε κάτι, αφού ο –πλέον- κάτοχος του τίτλου, BNB, πήρε άλλη μια νίκη.


Συνεχίζεται η κόντρα Cesaro και RVD

Ρεβάνς από τον χθεσινό αγώνα τους, είχαν οι Rob Van Dam και Cesaro. Ο τελευταίος έχασε την υπομονή του και αποβλήθηκε. Η κόντρα μάλλον θα συνεχιστεί. Πριν το ματς, ο Paul Heyman συνέχισε να θυμίζει το σπάσιμο του σερί από τον Lesnar.


Ντεμπούτο Rose κόντρα σε Americans

Έτοιμοι να απελάσουν κόσμο από τις Η.Π.Α., ήταν οι Real Americans, Zeb Colter και Jack Swagger. Στην λίστα τους οι Cesaro, Heyman, Emma, Santino, Sheamus και Paige. Ο Νοτιοαφρικάνος Adam Rose τους διέκοψε και αφού πέταξε εκτός ρινγκ τον Swagger, ξεκίνησε το πάρτι του.


Τρελή Ρωσίδα με όπλο από Βουλγαρία

Συνέχισε τις προκλήσεις με την Ρωσία, και την αγάπη για την πατρίδα της, η Lana, που ξεσήκωσε το αμερικάνικο κοινό, πριν παρουσιάσει τον Alexander Rusev. Ο Βούλγαρος, για ακόμα μια φορά δεν είχε ιδιαίτερη αντίσταση, υποτάσσοντας τον Kofi Kingston.


Ασταμάτητο σερί ηττών για Cody

Νέα ήττα για τον Cody Rhodes από τον Ryback, που συνεχίζει ένα μεγάλο σερί. Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι Goldust και Curtis Axel αντίστοιχα. Μια αψιμαχία των τελευταίων κόστισε την νίκη στον Cody, αφού έχασε την ισορροπία του από το τρίτο σχοινί.


Η μάχη των νάνων συνεχίζεται

Οι Los Matadores γιόρτασαν την νίκη του El Torito στο Extreme Rules, αλλά διακόπηκαν από την 3MB και τον Hornswoggle. Οι δύο νάνοι πιάστηκαν στα χέρια και συνέχισαν οι δύο ομάδες. Το πάρτι ολοκληρώθηκε με τον El Torito να καθαρίζει το ρινγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *