Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Spoilers Impact Wrestling 12/6

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του επεισοδίου Impact Wrestling για τις 12 Ιουνίου.


* Ο Eric Young μίλησε για τον αγώνα τίτλου με τον MVP στο Slammiversary, μέχρι που εκείνος διέκοψε μαζί με τους Kenny King και Bobby Lashley και του ανακοίνωσε πως θα τον αφήσει να διαλέξει το είδος του αγώνα τους, εάν νικήσει δύο από τους τρεις τους, στο υπόλοιπο της βραδιάς.

* Ο Bobby Lashley νίκησε τον Eric Young και μετά το ματς του επιτέθηκε, μέχρι να τον σταματήσει ο Samoa Joe, που πάλεψε μαζί του.

* Οι Magnus και Bram μίλησαν για τον Willow, μέχρι εκείνος να εμφανιστεί και να ανακοινώσει αγώνα εναντίον του Magnus στο Slammiversary. Ο Bram σχολίασε πως θα είναι στο πλευρό του Magnus, με τον Willow να απαντά πως θα έχει και εκείνος κάποιον μαζί του, τον Abyss. Οι τέσσερις πιάστηκαν στα χέρια, με τους Willow και Abyss να παίρνουν το πάνω χέρι.

* Ο Knox νίκησε τον Robbie E, με την φατριά Menagerie, να κάνει διάφορα στον αγώνα.

* Ο Eric Young νίκησε τον Kenny King.

* Οι Ethan Carter III και Rockstar Spud, παρουσιάζουν την Brooke Tessmacher και την ρωτούν αν είναι ακόμα με τον Bully Ray. Η Brooke απαντά αρνητικά και την προσβάλουν μέχρι ο Ray να εμφανιστεί και να την υπερασπιστεί. Τέλος, κανονίστηκε αγώνας Texas Death Match στο Slammiversary, μεταξύ Ethan Carter III και Bully Ray.

* Η Gail Kim νίκησε τις Madison Rayne και Brittany, και κέρδισε δικαίωμα αγώνα για τον τίτλο Knokcouts της Angelina Love, η οποία μαζί με την Velvet Sky, προσπάθησε να της επιτεθεί.

* Ο Eric Young νίκησε τον MVP με αποβολή το τελευταίου, όταν οι King και Lashley παρενέβησαν αλλά και επιτέθηκε με καρέκλα ο MVP στον Young. Ο ηττημένος τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει το είδος του ματς, και απλά θα νικήσει και θα πάρει τον Παγκόσμιο τίτλο. Ο Eric Young ανακοίνωσε αγώνα steel cage στο Slammiversary.

Στο Xplosion (εκπομπή με αποκλειστικούς αγώνες):

* Οι The Wolves νίκησαν τους Sanada και Tigre Uno, για να διατηρήσουν τους τίτλους TNA Tag Team.

* Οι Knox και Crazy Steve νίκησαν τους Zema Ion και Jessie Godderz.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *