Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Spoilers Impact Wrestling 5/6

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του επεισοδίου Impact Wrestling για τις 5 Ιουνίου.


* Ο Willow νίκησε τον Bram με αποβολή του τελευταίου, όταν ο Magnus επιτέθηκε στον πρώτο.

* Ο Samoa Joe προκάλεσε τους MVP, Kenny King και Bobby Lashley, και τους τρεις σε handicap match. Ο Austin Aries εμφανίζεται στο πλευρό του πρώτου και ο MVP ανακοινώνει αγώνα μεταξύ τους, δηλαδή Samoa Joe vs. Austin Aries, με τον νικητή να φεύγει από το TNA.

* Ο Eddie Edwards νίκησε τον Davey Richards (οι δύο Wolves μεταξύ τους) σε ένα ματς διαταγή του MVP. Ο Kenny King μετά το ματς εμφανίστηκε αλλά δέχτηκε επίθεση από τους δύο.

* Ο MVP λέει στον διαιτητή, Brian Hebner, πως ο αγώνας Joe VS Aries θα είναι χωρίς αποβολές και χωρίς count-out, για να υπάρξει νικητής και χαμένος.

* Στον αγώνα εμφανίζεται ο Eric Young και τσακώνεται με τον Hebner γιατί δουλεύει για τον MVP. Ο Bully Ray κάνει επίσης την εμφάνισή του και ρίχνει νοκ-άουτ τον διαιτητή, ενώ μιλάει για την κατάχρηση εξουσίας του MVP, ο οποίος εμφανίζεται με τους King και Lashley.

* "Έκλεισε" αγώνας 4 εναντίον 4, δηλαδή Bully Ray, Eric Young, Austin Aries και Samoa Joe vs. MVP, Bobby Lashley, Kenny King και Ethan Carter III, σε αγώνα First Blood.

* Οι BroMans μίλησαν για τον Knux και την φατριά του "The Menagerie", οι οποίοι εμφανίστηκαν και τους επιτέθηκαν.

* Οι Bully Ray, Eric Young, Austin Aries και Samoa Joe νίκησαν τους MVP, Bobby Lashley, Kenny King και Ethan Carter III, με τον τελευταίο να ματώνει.

* Σε ένα βίντεο είδαμε διαγωνισμό ποτού μεταξύ Mr. Anderson και James Storm, σε τοπικό μπαρ. Ο Anderson τονίζει πως απλά το έπαιζε μεθυσμένος και επιτίθεται στον Storm στο μπαρ, στην συνέχεια και στο πάρκινγκ.

* Ντυμένος σαν τον Storm, ο Anderson εμφανίζεται στο ρινγκ, και τον κοροϊδεύει που συνέχεια μεθάει, μέχρι εκείνος να εμφανιστεί και να πιαστούν στα χέρια. Οι δύο τους θα τα πουν στο Slammiversary.

* Η Angelina Love νίκησε την Madison Rayne για τον τίτλο Knockouts με βοήθεια από την Velvet Sky. Η Brittany παρακολούθησε το ματς, χωρίς να σταματήσει την Velvet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *