Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Spoilers Impact Wrestling 22/5

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του επεισοδίου Impact Wrestling για τις 22 Μαΐου.


* Ο MVP, ο Bobby Lashley και ο Kenny King στην έναρξη του Impact. Ο MVP μιλάει κατά των οπαδών και μιλάει για το πως είναι να έχεις εξουσία. Οι King και Lashley μίλησαν επίσης. Οι Wolves  διακόπτουν και επιτίθενται αλλά καταλήγουν στην δυσχερέστερη θέση. Ο Lashley "έδωσε" ένα speak και στον Eddie Edwards και στον Davey Richards, που "πέρασε" και μέσα από ένα τραπέζι.

* Ο Eric Young εμφανίζεται και θέλει να μιλήσει στον MVP, ο οποίος επιστρέφει στο ρινγκ, πάλι με τους Lashley και King. Ο Austin Aries έρχεται να βοηθήσει τον Young που δέχτηκε επίθεση. Ο Aries και MVP μίλησαν αμφότεροι ο ένας για τον άλλον.

* Ο Austin Aries νίκησε τον MVP με DQ (αποβολή) όταν οι King και Lashley παρενέβησαν. Ο Eric Young έσωσε από επίθεση τον Aries. O MVP ανακοίνωσε Lashley vs. Young.

* Επίσης, η Dixie Carter και ο Ethan Carter III διακόπτουν. Η Dixie αναρωτιέται γιατί ο MVP δεν απαντά στις κλήσεις της. Αυτό οδηγεί στην εμφάνιση του Bully Ray με έναν σωλήνα και κυνήγησε την Dixie και τον Ethan στα παρασκήνια. Ο Ray δέχεται επίθεση από MVP, Lashley και King.

Η Dixie επιστρέφει με τον Ethan και διατάσσει να στηθεί ένα τραπέζι, στο οποίο ο Ethan προσπαθεί να βάλει τον Ray αλλά εκείνος αντιστέκεται. Καταφέρνει να αποσπάσει την προσοχή της Dixie και περνάει μέσα από το τραπέζι τον Ethan.

* Ο Willow νίκησε τον Magnus σε Falls Count Anywhere match. Ο νέος παλαιστής Bram παρενέβη δύο φορές.

* Ο Eddie Edwards καλεί τους MVP, King και Lashley. Ο Davey Richards μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως τραυματίας. Στο κλείσιμο ο King επιτίθεται στον Edwards.

* Η Angelina Love καλεί όποια θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της. Με την Brittany να δέχεται το κάλεσμα, αλλά να χάνει, η Angelina κρατά τον τίτλο Knockouts, με βοήθεια βέβαια από την Velvet Sky. Οι Beautiful People εξευτέλισαν την Brittany μετά το ματς, μέχρι να κάνει παρέμβαση η Gail Kim.

* Στο main event ο Bobby Lashley νίκησε τον Eric Young, χωρίς να είναι ο τίτλος υπό διεκδίκηση, με τους King και MVP να παρεμβαίνουν. Ο Austin Aries εμφανίστηκε αλλά του επιτέθηκε ο Lashley. Στο τέλος του επεισοδίου οι Lashley, King και MVP πανηγύριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *