Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ποιους θα προωθήσει το WWE άμεσα

To WWE, σύμφωνα με το Wrestling Observer, έχει φτιάξει το πρόγραμμά του για το υπόλοιπο του 2014, ως προς τις διαφημίσεις και τα πιθανά σενάρια, και έχει καταλήξει στην προώθηση ορισμένων παλαιστών.


Αν και πριν την WrestleMania 30 υπήρξε το πλάνο ο Randy Orton να έχει χάσει τον Παγκόσμιο τίτλο του WWE, να έχει γυρίσει σε face και να δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου και της Authority αντιπαλότητα, τα σχέδια αυτά δεν έγιναν πραγματικότητα.

Το WWE θα προωθήσει οκτώ παλαιστές ως κορυφαίους babyfaces στο άμεσο μέλλον και αυτοί είναι οι John Cena, Daniel Bryan, Sheamus, Cesaro, οι τρεις της Shield και ο Rob Van Dam.

Ο Cesaro μάλιστα, προορίζεται για κάποιο διάστημα ως twinner, ανάμεσα δηλαδή σε face και heel "διάθεση" και θα οδηγηθεί σε feud με Paul Heyman και Brock Lesnar έως το SummerSlam.

Σχόλιο: Αυτούς προορίζει το WWE να πουλάνε προϊόντα. Μια παρατήρηση μόνο, αν κάνουν και τους άλλους, να προωθούν τα προϊόντα τους, όπως έχουν βάλει τον Cena -που τον έχουν καταστρέψει στα μάτια των λογικών ανθρώπων- θα καταστρέψουν και το momentum όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *