Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι οκτώ πρωταγωνιστές του WWE

Την καλύτερή του φάση μετά από αρκετό διάστημα διανύει το WWE και αυτό οφείλεται στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο που έχουν τα νέα του αστέρια, τα οποία αναφέρει ο τίτλος!

Επτά τύποι + ένας μάνατζερ, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να μας τρελαίνουν και να μας εντυπωσιάσουν κι άλλο. Να φτάσουν το επίπεδο θεάματος της εταιρείας, όσο ψηλά δεν πάει!

Believe in the Shield

Και πως να μην πιστέψεις σε αυτή την φοβερή τριάδα; Ο ένας καλύτερος από τον άλλο και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό υπερθέαμα. Δεν τους λείπει ούτε το μικρόφωνο, στο οποίο σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν, αλλά όταν ο ένας συμπληρώνει τον άλλο ακόμα και στα promo, το τελικό προϊόν είναι απίστευτο! 

Χθες δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν. Αν έβλεπε κανείς το τέλος του αγώνα με την Evolution, θα καταλάβαινε τον πόνο που ένοιωθε στο σώμα του ο Seth Rollins. Ίσα που στεκόταν για να πανηγυρίσει με τους άλλους δύο. Συγκλονιστικός και ο Dean Ambrose, όπως και ο Rollins, πεταγόντουσαν δεξιά-αριστερά χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες!

Όπου συνέπειες είναι οι τρομεροί πόνοι, οι μελανιές και πιθανά ράμματα που υπέστησαν. Υπέροχος στον ρόλο του powerhouse και ο Roman Reigns, που προσωπικά δεν μου αρέσει περισσότερο από τους άλλους δύο, αλλά βγάζει ένα απίστευτο θράσος και τρομερή ενέργεια. Το respect είναι λίγο για την Shield και όσα έκανε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Evolution.


He's got the whole world in his hands

Και πως να μην τον έχει όταν δίνει τέτοιες παραστάσεις; Μετά το κόνσεπτ τύπου Undertaker και Kane, όλοι πίστευαν πως δεν μπορεί να υπάρξει νέος χαρακτήρας που θα έχει τόση πέραση και θα δίνει τόσο συναρπαστικά feuds. Κι όμως, δημιουργήθηκε η Wyatt Family, που κατ'εμέ χάρις τον αρχηγό της, έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Σίγουρα, το σκηνικό με την παιδική χωρωδία και το παιδάκι με την τρομακτική φωνή, άλλοι το σκέφτηκαν, αλλά ο ρόλος που παίζει καταπληκτικά ο Bray Wyatt, δεν συγκρίνεται με τίποτα από αυτά. Και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν θα ήταν τόσο καταπληκτικό, αν δεν ήταν εκεί ο Bray.

Μπορεί εντός ρινγκ να μην είναι εντυπωσιακός, πράγμα που διέψευσε όμως σε μερικά προηγούμενα ματς του, όπως με τον Daniel Bryan ή με τον Sheamus τις προάλλες στο SmackDown. Με ένα μικρόφωνο στο χέρι όμως και μια persona σαν αυτή που διαθέτει τώρα, έχει κάθε προοπτική να γίνει ένας μεγάλος θρύλος, αντίστοιχος των Undertaker και Kane.


"My client, Cesaro, has beat RVD & Swagger"

Αυτή την φράση περιμένουμε να ακούσουμε μετά την χθεσινή νίκη του πελάτη του Paul Heyman. Ίσως δεν πει αυτήν, αλλά την συνηθισμένη, που δεν είναι άλλη από το "my client, Brock Lesnar, conquered Undertaker's undefeated streak at WrestleMania"!

Ο "King of Swing" Cesaro, έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά, αφού η σκληρή και ταπεινή του, πάνω από όλα, δουλειά δικαιώνονται. Το WWE του δίνει νίκες και επιτυχίες και έχοντας έναν μάνατζερ σαν τον αξεπέραστο Paul Heyman στο πλευρό του, να βελτιώνει τα promo του, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί για την συνέχεια.

Μένει μόνο να τον δούμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον, και με ουσία, τύπου διεκδίκηση κάποιου τίτλου, σαν τον Intercontinental, που ίσως γίνει στην συνέχεια.


"I'm afraid that I've got some bad news"

Νέα persona για Barrett, νέα λατρεία για τους οπαδούς. Ο νέος "κακός", αλλά και συμπαθείς προς το κοινό Bad News Barrett, "κλέβει" συνεχώς τις εντυπώσεις. Και όχι μόνο των οπαδών, αλλά και των υπευθύνων του WWE, που του δώσανε άμεσα "χρυσό". Τέταρτη φορά Πρωταθλητής Intercontinental.

Και πως να μην του το δώσεις, όταν κάθε φορά που βλέπεις κάποιο σόου της εταιρείας, περιμένεις να εμφανιστεί, να σου πει τα "άσχημα νέα" και να τον αποθεώσεις μόνο για τον τρόπο του!

Εντός ρινγκ δεν είναι ο τοπ παλαιστής, αλλά το μικρόφωνό του, δείχνει συνεχώς γιατί θεωρείτο από πολλούς, κορυφαίο και εντυπωσιακό. Τα έλεγε ο μέντοράς του Chris Jericho, αλλά δεν τον άκουγε κανείς, κι όταν έπρεπε δεν του έδωσαν τον Παγκόσμιο τίτλο. Αν συνεχίσει έτσι όμως, θα γίνει κι αυτό.


Yes, Yes, Yes, Yes, Yes...

Θα πω βαριά κουβέντα, αλλά δεν μπορώ να την κρατήσω για μένα. Ο Daniel Bryan όταν τελειώσει την καριέρα του, που θα είναι μεγάλη σίγουρα, γιατί μόνο κάτι τέτοιο αξίζει, θα θεωρείται ένας από τους τρεις καλύτερους παλαιστές εντός ρινγκ, όλων των εποχών. Και λέω ένας από τους τρεις, για να μην υπερβάλω τόσο και πω ο πρώτος!

Εγώ να παλέψω μαζί του, θα δώσουμε πεντάστερο αγώνα! Δεν υπάρχει κάποιος παλαιστής που να μην μπορεί να πάρει άριστα εναντίον του Bryan και αυτό οφείλεται σε εκείνον και μόνο.

Οπότε, δώστε αγώνες στον Bryan να έχετε το κορυφαίο προϊόν σε αγώνες. Μπορεί στο μικρόφωνο να μην τα πηγαίνει και τέλεια, να μην καθηλώνει, όμως γι'αυτό δημιουργήθηκε το πανέξυπνο chant, "yes, yes, yes" και όλο το "Yes Movement". Ο Yes-man είναι ο κορυφαίος παλαιστής από άποψη ικανοτήτων εντός ρινγκ, μακράν από τον δεύτερο του ρόστερ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *