Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Νέα, πολλά υποσχόμενη εποχή για το WWE

Στα αθάνατα λόγια του Dwayne "The Rock" Johnson..."Finally"!! Επιτέλους εδώ και καιρό αρχίζω και απολαμβάνω το Raw από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο!
Αυτό οφείλεται κυρίως στην "νέα γενιά" superstars (Daniel Bryan, Bray Wyatt, Bad News Barrett, Roman Reigns, Cesaro και πολλών άλλων ακόμα) που πραγματικά έχουν δώσει μια πολύ φρέσκια εικόνα στο μέχρι προσφάτως βαρετό ρόστερ με Cena, Orton και λοιπούς.

Αναμφισβήτητα τα νέα gimmick των σταρ του WWE σε συνδυασμό βέβαια με τον ζήλο που δείχνουν και οι ίδιοι αλλά και με τις παλαιστικές τους ικανότητες. Ο αγαπημένος μου αυτήν την στιγμή είναι μακράν ο Bray Wyatt, είναι καθηλωτικός στο μικρόφωνο, πολλά υποσχόμενος στο ρινγκ και φυσικά ξέρει να χειρίζεται το gimmick του πολύ πολύ καλά και αυτό φαίνεται και απο τις αντιδράσεις του κόσμου!

Ένας άλλος σταρ που έχει αρχίσει και μου τραβάει την προσοχή τελευταία είναι ο Bad News Barrett. Νομίζω ότι επιτέλους εκεί στο creative βρήκαν κάτι που να ταιριάζει στον Barrett και χωρίς αμφιβολία θα γίνει απο τους καλύτερους heels στο ρόστερ, αν και εφ'όσον συνεχίσουν να ποντάρουν σε αυτόν!

Roman Reigns...Απο που να αρχίσω για αυτό το παλικάρι; Είναι τεράστιος, είναι φοβερός στο ρινγκ, ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο, και στο μικρόφωνο αρχίζει και ανεβαίνει πολύ. Αναμφίβολα μελλοντικός Main eventer παρέα με Cesaro!

Θα κλείσω αυτήν την ενότητα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Danier Bryan. Mακράν ότι καλύτερο έχει συμβεί στο WWE τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι η επαφή του με τον κόσμο μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή που είχε ο Rock. Μακάρι το WWE να συνεχίσει να πιστεύει στον Bryan και συνειδητοποίησει το πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στην εταιρία ο συγκεκριμένος αν τον εκμεταλευτούν σωστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *