Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μειώνει 20 εκατομμύρια το μπάτζετ το WWE!

Μετά την πτώση - ρεκόρ της μετοχής του πριν περίπου έναν και τα πολλά χρήματα που χάθηκαν εξαιτίας της, το WWE έπρεπε να βρει τρόπους να καλύψει την ζημία και έτσι θα μειώσει το μπάτζετ της εταιρείας, κατά 20 εκατομμύρια δολάρια για τον υπόλοιπο χρόνο!

Την περασμένη εβδομάδα, 11 εργαζόμενοι έχασαν την δουλειά τους και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε αναφέρει ξανά πριν λίγες μέρες, θα υπάρξουν κι άλλες απολύσεις.

Πιθανότατα κι από το NXT, του οποίου θα μειωθεί επίσης το μπάτζετ. Η σκέψη αυτή την στιγμή των ανθρώπων του WWE, είναι όποιος δεν χρησιμοποιείται να φεύγει και όποιος μένει να έχει κάποιον ρόλο.

Ανεπανόρθωτη η ζημία που έκανε το Network

Το WWE Network έχει κοστίσει πολύ στην εταιρεία και δεν φαίνεται να βγάζει εντελώς τα έξοδά του. Έτσι εκτός από την διακοπή κάποιων αχρείαστων συμβολαίων, αναζητούνται πολλές λύσεις.

Είναι δεδομένη η αύξηση της τιμής του Network κάποια στιγμή, απλά προσπαθούν όσο μπορούν να το καθυστερήσουν, μήπως βρεθούν πολλές άλλες λύσεις και δεν χρειαστεί, αν και η τιμή είναι όντως πολύ χαμηλή για έναν τέτοιο εγχείρημα.

Μείωση εξόδων για εντυπωσιακά εφέ

Μια ακόμα τέτοια, είναι η παύση των πολλών εντυπωσιακών εφέ στα σόου, όπως η είσοδος των Fandango και Bad News Barrett, με τον πρώτο να παίρνει πυροτεχνήματα ειδικά κατασκευασμένα και ο δεύτερος να εμφανίζεται στο υψηλό podium, κάτι που δεν συμβαίνει πλέον.

Εκτός από το στήσιμο όλων αυτών, πλήρωναν μεταφορά και λοιπά, οπότε γλιτώνουν πολλά χρήματα, σε περίπτωση που κάποιος απορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *