Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Παρασκηνιακά και παραλειπόμενα του Raw

Πολλά έγιναν και αυτή την εβδομάδα στο Raw, αλλά υπήρχαν κι άλλα πράγματα που δεν είδαμε ή δεν ξέρουμε τι έγινε ή ειπώθηκε στα παρασκήνια, όπως για παράδειγμα τι συμβαίνει με την Vickie Guerrero.

Το σενάριο με την Vickie Guerrero και τον δηλητηριασμένο καφέ που σέρβιρε στην Stephanie McMahon, φαίνεται πως είναι ο τρόπος για να διαγραφεί από τα σενάρια και να αποχωρήσει, αφού το συμβόλαιό της τελειώνει και δεν θα ανανεωθεί. Τίποτα πάντως επιβεβαιωμένο ακόμα.

Μη τηλεοπτικό segment στο Raw

Όταν έκλεισαν οι κάμερες, ο Dean Ambrose επιτέθηκε στον Seth Rollins και ακολούθησε ο John Cena με ένα AA, με τον Roman Reigns να κάνει ένα spear. Δεν έγινε ματς.

Η εκπομπή μετά το Raw "Backstage Pass"


EGf7cmsF6TASpLVBSP από nic43214

Αγώνες για Main Event & SmackDown

Αγώνας για το Main Event ανακοινώθηκε στο Raw. Η Wyatt Family θα αντιμετωπίσει τους Usos και τον Sheamus, σε 6-man Tag Team Match. Στο SmackDown, ανακοινώθηκε πως ο Roman Reigns θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Alberto Del Rio.

Οι αγώνες που έγιναν για το Superstars

Για το σόου Superstars έγιναν δύο αγώνες ως συνήθως, η Nikki Bella αντιμετώπισε την Alicia Fox, ενώ ο Rob Van Dam βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Jack Swagger, που είχε μαζί του τον Zeb Colter.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *