Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Raw (16/5): Συμπληρώθηκε η Επτάδα

Συμπληρώθηκε ο αγώνας Ladder Match για το WWE World Heavyweight Championship, που θα διεξαχθεί στο pay per view Money in the Bank. Επτά οι διεκδικητές των -χωρίς κάτοχο- τίτλων. Συνεχίστηκαν και οι υπόλοιπες διαμάχες, όμως δεν είδαμε κάποιον παλαιστή - έκπληξη.

Η Authority άνοιξε την βραδιά, κι αφού μείωσε την αξία του Daniel Bryan, ανακοίνωσε αγώνα battle royal -που δεν θα συμμετέχουν οι Shield- για μία θέση στο Ladder Match για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE, και ακόμα έναν για την τελευταία θέση, σε Stretcher Match, ανάμεσα σε Kane και John Cena.

Απολύεται σίγουρα η Vickie Guerrero

Ο Roman Reigns προσπάθησε να καλοπιάσει την Vickie Guerrero να τον βάλει στο battle royal match. Επίσης τοποθέτησε κάτι στους καφέδες που είχε η Vickie, που ήπιε όπως φάνηκε η Stephanie McMahon. Ο Triple H πήρε την σύζυγό του και έφυγε, αφήνοντας υπεύθυνη την Guerrero. Εν τέλει ο Reigns κατάφερε αυτό που ήθελε.





Σπουδαία πρόκριση για Roman Reigns

Στο battle royal match, αποκλείστηκαν με την σειρά, Damien Sandow, Santino Marella, Los Matadores (Diego & Fernando), Xavier Woods, Titus O'Neil, Sin Cara, Jack Swagger, Kofi Kingston, Dolph Ziggler, Fandango, Ryback, Curtis Axel, Rob Van Dam, Bad News Barrett, Big E, Bo Dallas. Αφού απέκλεισε τελευταίο τον Rusev, νικητής ο Roman Reigns.





Μεγάλη κόντρα Rollins - Ambrose

Ο Seth Rollins αντιμετώπιζε τον Dolph Ziggler και πήρε την νίκη με DQ, αφού του επιτέθηκε ο Dean Ambrose. Κατάφερε να το σκάσει με τον Ambrose να μαθαίνει μέσω Triple H πως αντιμετωπίζει τον Bad News Barrett. Με count out νίκη για τον τελευταίο, αφού ο Ambrose κυνήγησε τον Rollins που παρενέβη. Επέστρεψε και επιτέθηκε στον BNB πάντως!





Πρόκριση και για John Cena

Στο main event και στον αγώνα των Cena και Kane, παρενέβησαν αρχικά οι Rollins και Randy Orton, που επιτέθηκαν στον Cena, αλλά τους σταμάτησε ο Ambrose, που εν τέλει δέχτηκε chokeslam από τον Kane. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον John Cena να καταφέρνει να πάει με φορείο τον Kane ως τον τερματισμό και να νικήσει.



Τον μπελά τους βρήκαν οι Wyatts

Η Wyatt Family θα διεκδικήσει τους Tag Team τίτλους των Usos, ενώ ο αρχηγός Bray έχει προκριθεί στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Έκανε ένα promo όπου στόχευσε και στα δύο ματς και τον διέκοψε ο Sheamus με τον οποίο είχε αγώνα. Οι Usos εμφανίστηκαν ως απάντηση σε Luke Harper και Erick Rowan, οι οποίοι προκάλεσαν DQ και νίκησε για τον Ιρλανδό Πρωταθλητή US. Μετά το ματς, είχε σύρραξη μεταξύ των δύο πλευρών.



Μίλησε για τους πελάτες του

Promo για τον αγώνα των κορυφαίων τίτλων στο Money in the Bank, έκανε ο Paul Heyman. Αφού απαξίωσε όλους τους άλλους συμμετέχοντες, μίλησε για τον πελάτη του Cesaro, τονίζοντας πως προδίδει το αποτέλεσμα του ματς, λέγοντας ότι θα νικήσει. Αναφέρθηκε φυσικά και στον Brock Lesnar που νίκησε τον Undertaker... Ο Cesaro απουσίασε από το σόου.

Γνωρίζοντας τον Stardust!

Αποκαλύφθηκε ο μυστικός παρτενέρ του Goldust. Ήταν ο... Stardust "Cody Rhodes" και μαζί αντιμετώπισαν τους Ryback και Curtis Axel. Μάλιστα νίκησαν πολύ γρήγορα τον αγώνα τους τα δύο αδέρφια!





Ακόμα μια νίκη για τον Rusev

Χωρίς τους 3MB πλέον, ο Heath Slater φαίνεται πως έμεινε μονάχος να jobbάρει. Αντιμετώπισε τον Rusev και έχασε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού παραιτήθηκε στην λαβή του Βούλγαρου. Η Lana φυσικά πριν το ματς, μίλησε για την Ρωσία.



Διασκέδασε με τον ειδικό ο Hurt

Μαζί με τον Adam Rose διασκέδασε ο Kevin Hurt, ο ηθοποιός που είχε χθεσινή special εμφάνιση στο Raw, αφού δεν ήθελε να είναι lemmon αλλά rosebud. Ο Rose νίκησε μαζί με την Summer Rae, τον Fandango και την Layla. Ο Hurt φυσικά διαφήμισε την νέα του ταινία.



Συνηθισμένη νίκη για Paige

Η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, αντιμετώπισε την Cameron που είχε στο πλευρό της την Naomi. Σε ένα γρήγορο ματς, η Αγγλίδα κατάφερε να πάρει την νίκη, με υποταγή της αντιπάλου της.



Προβλήματα για τις Funkadactyls, που είχαν διαφωνία μετά τον αγώνα και την ήττα της Cameron, που το γυρίζει σε heel σιγά- σιγά. Η Naomi ζήτησε εξηγήσεις για την συμπεριφορά της.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *