Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Νέα για Batista, Wyatt, Rollins & Jericho

Πότε θα επιστρέψει ο Batista, γιατί δεν εμφανίστηκε στο Raw ο Bray Wyatt, πως αποφασίστηκε το heel turn του Seth Rollins και η περίπτωση συνεργασίας Chris Jericho και WWE.

Θα επιστρέψει ο Batista;

Όπως φαίνεται η απουσία του Batista από το WWE για κάποιο διάστημα, δικαιολογήθηκε σαν παραίτησή του στο πρόσφατο Raw.

Άγνωστο είναι πότε θα επιστρέψει, καθώς υπάρχουν και φήμες πως αυτό που είδαμε δεν ήταν σενάριο, αλλά η πραγματικότητα, κι ο Batista δεν είναι ικανοποιημένος από όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Στο SmackDown ο Bray Wyatt

Ο Bray Wyatt δεν εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Raw. Έδωσε όμως αγώνα με τον John Cena όταν έκλεισαν οι κάμερες.

Το WWE διαφήμισε την παρουσία του, στο SmackDown που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή.

Αυτό θα συμβεί για να δώσει όποιους θεατές παραπάνω μπορέσει, η παρουσία του Bray στο "μπλε" σόου.

Είχε γίνει γνωστή η διάλυση της Shield

Το σενάριο για την διάλυση της Shield αυτή την περίοδο, είχε γίνει όπως φαίνεται γνωστό, μέσω του WWE Magazine, κάτι για το οποίο σας πληροφορήσαμε.

Ο Dean Ambrose είχε αναφερθεί στους Rollins και Reigns, ως πρώην παρτενέρ του. Βέβαια το WWE, δεν έβαλε εκείνον να κάνει το heel turn αλλά τον Seth Rollins, κάτι που άλλαξε τελευταία στιγμή.

Οι τρεις πρώην άνδρες της Shield, θα ξεκινήσουν την σόλο καριέρας τους.

Επιστρέφει τελικά ο Jericho;

Όσον αφορά τον Chris Jericho, παλαιότερο δημοσίευμα από αυτό που έγραφε για την διάλυση της Shield, ισχυρίστηκε πως ο Y2J θα επιστρέψει στο Money in the Bank match για να διεκδικήσει συμβόλαιο τίτλου.

Εφόσον επιβεβαιώθηκε το πρώτο ρεπορτάζ του περιοδικού του WWE, είναι πολύ πιθανό ο Jericho να επιστρέψει σύντομα στα προγράμματα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *