Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η πορεία της Shield στο WWE

Η εντυπωσιακή ομάδα-φατριά "The Shield", έγραψε ιστορία στο WWE. Ψάξαμε και βρήκαμε την πορεία των τριών μελών της, Seth Rollins, Dean Ambrose και Roman Reigns, στην εταιρεία.

Από το ξεκίνημά τους στο θυγατρικό -τότε- Florida Championship Wrestling, προοριζόντουσαν για ψηλά. Ο Roman Reigns, ως Leakee τότε, δεν είχε την σωματοδομή του "τώρα" και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα εξελισσόταν στον τρομερό powerhouse του σήμερα.

Αντίθετα, οι Rollins και Ambrose είχαν ξεχωρίσει περισσότερο και βρέθηκαν αρκετές φορές αντιμέτωποι, μάλιστα και για τον τίτλο FCW 15, που προσπάθησε να πάρει ο δεύτερος από τον πρώτο, χωρίς επιτυχία. Παρακάτω 30λεπτος αγώνας τους για τον συγκεκριμένο τίτλο:


Οι Leakee και Dean Ambrose βρέθηκαν στην ίδια ομάδα, κόντρα σε Damien Sandow και Adam Rose -τότε Leo Kruger με άλλο gimmick.


Οι τρεις τους συνέχισαν ανοδικά στο FCW. Δείτε έναν Triple Threat αγώνα μεταξύ των τριών τους, για την ανάδειξη διεκδικητή του κορυφαίου τίτλου, του τότε promotion.


Ο Leakee τα κατάφερε στον παραπάνω αγώνα, κέρδισε ματς τίτλου, αλλά δεν τον κατέκτησε, από τον τότε Πρωταθλητή Leo Kruger (νυν Adam Rose). Μετά από αυτό το ματς (που μπορείτε να δείτε παρακάτω), ο Leakee χάθηκε, για να εμφανιστεί ξανά ως Roman Reigns, όταν το FCW άλλαξε σε NXT.



Ο Dean Ambrose τα έβαλε με σπουδαίους αναγνωρισμένους παλαιστές. Όπως ο CM Punk που βρέθηκε στο FCW για μια βραδιά και έδωσε αγώνα μαζί του (Δείτε τον: Μέρος 1ο - Μέρος 2ο). Χρόνια κόντρα είχε με τον William Regal -με τον οποίο έδωσε κάποια ματς- και τον Seth Rollins -τότε ήταν Πρωταθλητής FCW. Αγώνας Rollins VS Ambrose, για τον τίτλο, παρακάτω:


Ο Seth Rollins, αναμφισβήτητα ήταν από τους τρεις, στις αρχές τους, εκείνος που πήρε τίτλους και φάνηκε περισσότερο. Κατέκτησε το FCW Florida Heavyweight Championship, ενώ με την δημιουργία του NXT ως promotion, έγινε ο Πρώτος Πρωταθλητής NXT, σε τελικό τουρνουά εναντίον του Jinder Mahal.


Λίγο πιο μετά από αυτό το επίτευγμα, στο πλευρό του Rollins θα εμφανιστούν για πρώτη φορά οι Dean Ambrose και Roman Reigns, στο Survivor Series 2012. Θα επιτεθούν σε Ryback και John Cena, δείχνοντας να υποστηρίζουν τον -τότε Πρωταθλητή WWE- CM Punk.


Στο NXT για λίγο διάστημα, ο Seth Rollins, παρέμεινε Πρωταθλητής ενώ δημιούργησε και την ομάδα Shield. Έτσι, πήρε βοήθειες από τους Ambrose και Reigns για όσο διήρκεσε ακόμα η πορεία του με τον τίτλο. Δείτε το πρώτο promo τους:


Στο κύριο ρόστερ του WWE, για αρκετό διάστημα η Shield προσέχει να μην χάσει τον τίτλο του ο CM Punk και εν τέλει αποκαλύπτεται πως ο μάνατζέρ του, Paul Heyman, πλήρωνε την τριάδα, χωρίς ο Πρωταθλητής να γνωρίζει κάτι και να σχετίζεται με την ομάδα.


Η συνέχεια για τους Rollins, Ambrose και Reigns θα περιλαμβάνει ένα αήττητο σερί και χτίσιμο σιγά- σιγά, heel χαρακτήρα εναντίον άλλων παλαιστών. Η Shield παίρνει ώθηση με αποκορύφωμα την νίκη επί των Orton, Sheamus και Big Show στην WrestleMania 29 και την επίθεση στον Undertaker.


Ακολουθούν οι τίτλοι, United States για Dean Ambrose και Tag Team για Roman Reigns και Seth Rollins. Οι δύο τελευταίοι θα κρατήσουν λιγότερο τις "ζώνες" από ότι ο πρώτος.

Μετά από κάποιο διάστημα ξεκίνησαν αναταραχές μεταξύ των μελών του γκρουπ με αποκορύφωμα το Royal Rumble match του 2014, όπου προσπάθησαν να αλληεξοντωθούν. Ο Seth Rollins θα προδώσει σε αγώνα τους συμπαίκτες τους.


Σε επόμενο επεισόδιο, ισχυρίζεται πως έδρασε έτσι, γιατί βαρέθηκε να τους βλέπει να μαλώνουν μεταξύ τους και έτσι θα προκαλέσει το σοκ που χρειαζόντουσαν για να παραμείνουν μαζί.


Αφού ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους και δείξουν σε συνεχόμενα επεισόδια πως είναι πιο ενωμένοι από ποτέ, θα αλλάξουν χαρακτήρα και θα γίνουν συμπαθείς προς το κοινό, βάζοντάς τα παράλληλα και με την Authority. Μετά από αρκετές μέρες κυριαρχίας τους, σε βάρος των Triple H, Batista και Randy Orton, ωθούν τους τρεις τελευταίους να συμμαχήσουν και να επιστρέψει η Evolution.


Η συνέχεια γνωστή, με την κόντρα των δύο φατριών να έχει φτάσει στα άκρα... και η Shield μετά από δύο νίκες, να διασπάται με μια προδοσία!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *