Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οι αντιδράσεις για τον Seth Rollins

Όπως ήταν φυσικό, μετά το heel turn και την προδοσία του Seth Rollins εις βάρος των δύο πρώην παρτενέρ του, Dean Ambrose και Roman Reigns, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.

Ο Seth Rollins μετά το τέλος του Raw, απέφυγε να μιλήσει στην Renee Young και αποχώρησε χαμογελώντας, ενώ ο Triple H απλά της είπε πως "νίκησα".

Η πιο αξιοσημείωτη από αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικά του Roman Reigns, που σχολίασε μέσω twitter "η εμπιστοσύνη είναι εντελώς νεκρή για εμένα", μαζί με μια φωτογραφία από τις μελανιές στην πλάτη του. Πριν το Raw, ο Reigns είχε ανεβάσει και πάλι τις μελανιές από όσα είχε υποστεί στο Payback, που να ήξερε... (λέμε τώρα, γιατί μάλλον ήξερε)

Ο Stone Cold Steve Austin σχολίασε πως πρόλαβε το δεύτερο μισό του segment και ότι "ο Seth Rollins πηγαίνει πίσω στην σκοτεινή του πλευρά, πιθανότατα ένα cliffhanger", όρος που χρησιμοποιείται σε σειρές για να δείξει ότι μια τελευταία σκηνή σε αφήνει σε αγωνία για το τι θα γίνει στην συνέχεια.

Ο Sean "X-Pac" Waltman σχολίασε πως "ο Rollins βαρέθηκε να παραμερίζεται για χάρη του Reigns. Αυτή η στιγμή μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική για την καριέρα του στο WWE. Του εύχομαι τα καλύτερα."

Ο Drew McIntyre καυχήθηκε για το γεγονός ότι ακόμα και η Shield διαλύθηκε, ενώ η 3MB παραμένουν μαζί. Η Diva του NXT, Sasha Banks, αναρωτήθηκε "γιατί Seth, γιατί;". Η πρώην diva του WWE, Victoria, φάνηκε να λάτρεψε το σκηνικό και σχολίασε "Το λατρεύω αυτό WWE! Yayyyy, ο Seth Rollins μπαίνει στην Evolution".

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως μετά το τέλος του Raw, ο Seth Rollins υπήρξε το νούμερο ένα θέμα με τεράστια διαφορά στο twitter παγκοσμίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *