Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Διαδικτυακός πόλεμος λόγω των απολύσεων

Μετά τις απολύσεις παλαιστών από το WWE, μερικοί εξ αυτούς βρέθηκαν εκτός εαυτού, ενώ υπήρξε περίπτωση που δεν απολύθηκε αλλά τα έβαλε με νυν παλαιστή της εταιρείας.

Ο Trent Barretta, απολυμένος εδώ και χρόνια, μετά τις απολύσεις τα έβαλε με τον Kofi Kingston, που θεωρεί πως έπρεπε να απολυθεί. Τον χαρακτήρισε μ#@$%α, εκείνος απάντησε πως δεν θα τον χαιρετούσε ποτέ, ο Barretta συμφώνησε και κάπως έτσι σταμάτησε το όμορφο real life segment.

Ευχαρίστησε για τα έξι χρόνια παρουσίας του, το WWE και τον κόσμο του, ο Yoshi Tatsu, χωρίς να δειξει κάποια πικρία. Ο Evan Bourne δεν έδειξε να εκπλήσσεται, ζήτησε συγνώμη που δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει μετά το ατύχημα που είχε πριν δύο χρόνια και τόνισε πως σύντομα θα επιστρέψει στους αγώνες σε ανεξάρτητο επίπεδο.

Τέλος, ο Shane "Hurricane" Helms προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες αφού τόνισε πως το WWE πρόσφατα υπέστη οικονομική ζημία και είναι λογικό να αποδεσμεύσει κόσμο, όχι επειδή δεν είναι καλοί όμως σε αυτό που κάνουν. Επίσης τόνισε σε όσους απολύθηκαν πως η ανεξάρτητη σκηνή pro wrestling προσφέρει αληθινό θέαμα και καλύτερους αγώνες, και πως υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εταιρείες, εκτός του κολοσσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *