Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πιθανές κι άλλες απολύσεις από WWE

Όπως μάθαμε χθες, το WWE προχώρησε σε έντεκα αποδεσμεύσεις εργαζομένων του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλοι.

Αυτοί που απολύθηκαν χθες, ήταν οι Brodus Clay, JTG, Curt Hawkins, ο διαιτητής Marc Harris, Aksana, Drew McIntyre, Jinder Mahal, Evan Bourne, Yoshi Tatsu, Camacho και Theodore Long. Ήδη τα προφίλ όλων στο site της εταιρείας, μεταφέρθηκαν στην κατηγορία Alumni.

Οι τρεις που δεν ήταν καθόλου έκπληξη, ήταν ο Yoshi Tatsu που για πολλούς δεν είχε λόγο να έχει συμβόλαιο, ο Brodus Clay που δεν τα έβρισκε με τους σεναριογράφους και δεν ήταν ικανοποιημένος, ενώ ο Theodore Long δεν είχε ρόλο και περίμενε την λήξη του συμβολαίου του.

Οι εκπλήξεις στα αποδυτήρια ήταν ο Curt Hawkins και ο Camacho. Ο τελευταίος πήγαινε καλά τελευταία, είχε πάρει κάποιους καλούς αγώνες στο NXT και τον πιστεύανε. Όπως και τον πρώτο, που είχε πολλά χρόνια ακόμα συμβόλαιο και δεν περίμενε κανείς την απόλυσή του.

Τους παλαιστές ενημέρωσαν δια τηλεφώνου και όπως γράψαμε, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρξει νέο κύμα αποχωρήσεων, ακόμα και τις επόμενες ώρες.

1 σχόλιο :

Anachronos είπε...

Ena kseskartarisma xriazotane!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *