Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

iMPACT (12/6): Ανακοινώθηκε steel cage match, αλλά...

Έγινε γνωστό το είδος του αγώνα που θα είχαν στο Slammiversary για τον τίτλο του TNA, ο Πρωταθλητής Eric Young και ο διεκδικητής MVP, αλλά λόγω τραυματισμού ο τελευταίος θα απουσιάσει (διαβάστε την ανακοίνωση). Όλα έτοιμα για το pay per view αυτής της Κυριακής, 15 Ιουνίου.

Την ευκαιρία να επιλέξει το είδος του αγώνα τους στο Slammiversary, έδωσε ο MVP στον Eric Young, που όμως έπρεπε να νικήσει δύο από τα τρία ματς του, εναντίον των Kenny King, Bobby Lashley και του ίδιου.



Ο Bobby Lashley νίκησε τον Eric Young και μετά το ματς του επιτέθηκε, μέχρι να τον σταματήσει ο Samoa Joe, που πάλεψε μαζί του.



Ο Young έκανε το 1-1, όταν νίκησε τον Kenny King.



Στο main event, τα κατάφερε και πήρε δεύτερη νίκη επί του MVP, με αποβολή του τελευταίου, όταν οι King και Lashley παρενέβησαν αλλά και επιτέθηκε με καρέκλα ο MVP στον Young. Ο Πρωταθλητής επέλεξε αγώνα steel cage, κάτι όμως που άλλαξε -με ανακοίνωση της εταιρείας, μετά την προβολή του σόου- λόγω τραυματισμού του MVP.



Βρήκε σύμμαχο ο Willow

Οι Magnus και Bram μίλησαν για τον Willow, μέχρι εκείνος να εμφανιστεί και να ανακοινώσει αγώνα εναντίον του Magnus στο Slammiversary. Ο Bram σχολίασε πως θα είναι στο πλευρό του Magnus, με τον Willow να απαντά πως θα έχει και εκείνος κάποιον μαζί του, τον Abyss. Οι τέσσερις πιάστηκαν στα χέρια, με τους Willow και Abyss να παίρνουν το πάνω χέρι.



Έκλεισε το ματς EC3 vs Bully Ray

Οι Ethan Carter III και Rockstar Spud, παρουσιάζουν την Brooke Tessmacher και την ρωτούν αν είναι ακόμα με τον Bully Ray. Η Brooke απαντά αρνητικά και την προσβάλουν μέχρι ο Ray να εμφανιστεί και να την υπερασπιστεί. Τέλος, κανονίστηκε αγώνας Texas Death Match στο Slammiversary, μεταξύ Ethan Carter III και Bully Ray.



Συνεχίζει τα δικά της η φατριά

Ο Knox νίκησε τον Robbie E, με την φατριά Menagerie, να κάνει διάφορα στον αγώνα. Οι κόντρα τους με τους BroMans συνεχίστηκε.



Εναντίον κάθε προγνωστικού

Η Gail Kim νίκησε τις Madison Rayne και Brittany, και κέρδισε δικαίωμα αγώνα για τον τίτλο Knokcouts της Angelina Love, η οποία μαζί με την Velvet Sky, προσπάθησε να της επιτεθεί.



Xplosion με αγώνα τίτλων

Οι The Wolves νίκησαν τους Sanada και Tigre Uno, για να διατηρήσουν τους τίτλους TNA Tag Team. Τέλος, οι Knox και Crazy Steve της Menagerie νίκησαν τους Zema Ion και Jessie Godderz.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *