Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Δηλώσεις για όλα από Dave Batista

Ο παλαιστής του WWE, Dave Batista, απουσιάζει από τα ρινγκ εδώ και κάποιο διάστημα, αφού ξεκίνησε να προωθεί την νέα του ταινία "Guardians of the Galaxy" και βρέθηκε σε εκδήλωση, όπου μίλησε για πολλά θέματα του pro wrestling, που είτε τον αφορούν, είτε όχι.

Ο Ελληνοφιλιπινέζος στην καταγωγή, τόνισε πως θα επιστρέψει σίγουρα στο WWE, κλείνοντας κάθε φημολογία πως δεν θα γυρίσει μετά την φυγή του.

Όταν ρωτήθηκε για τον CM Punk, απάντησε διπλωματικά χωρίς καθόλου σαρκασμό, λέγοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι γι'αυτό το θέμα, επειδή δεν ήταν μπροστά σε οτιδήποτε έχει συμβεί και δεν θα ήθελε να δημιουργήσει νέες φημολογίες. Είπε πως ο Punk ήταν πάντα εντάξει απέναντί του και ευχαρίστως θα δούλευαν μαζί.

Όταν επιστρέψει, ο Batista αποκάλυψε πως θα ήθελε να δουλέψει μαζί με τους Triple H, Daniel Bryan και Bray Wyatt, ενώ τόνισε πως είναι μεγάλος οπαδός του gimmick του Adam Rose και θεωρεί πως θα έχει πολύ μέλλον.

Τέλος, σε ερώτηση ενός πιτσιρικά, για το αν θα τα βάλει με την Evolution ή θα επιστρέψει στην φατριά, όταν γυρίσει στην εταιρεία, ο Batista αρκέστηκε να χαμογελάσει χωρίς να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *