Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Main Event (24/6): "Έκλεισαν" αγώνες

Από όλα είχε το επεισόδιο του Main Event, το οποίο εκτός των άλλων, ανακοίνωσε αγώνα για το SmackDown αυτής της Παρασκευής, μεταξύ Roman Reigns και Kane. Επίσης στο επερχόμενο pay per view του WWE, Money in the Bank, οι Ryback και Curtis Axel, ζήτησαν ματς από τους Stardust & Goldust.

Reigns vs Kane στο SmackDown

Για τον αγώνα WWE World Heavyweight Title Ladder Match αυτής της Κυριακής, μίλησε ο Roman Reigns, σε ζωντανή συνέντευξη με την Renee Young, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει ποιοι συμμετέχουν, στοχεύοντας στην νίκη. Ο Triple H τον διέκοψε, ανακοινώνοντας πως στο SmackDown της Παρασκευής, θα αντιμετωπίσει τον Kane, με τον τελευταίο να εμφανίζεται για το κλείσιμο του σόου.


Σχεδόν σαν... ομάδα οι heels

Μεγάλη νίκη πήραν οι "κακοί" του Money in the Bank Ladder Match, Seth Rollins, Jack Swagger και Bad News Barrett, εναντίον των Dolph Ziggler, Rob Van Dam και Kofi Kingston. Άδικα περιμέναμε να δούμε τον Dean Ambrose, που δεν εμφανίστηκε όταν οι τρεις πρώτοι μετά το ματς, επιτέθηκαν στους ηττημένους. Ο BNB όμως επιτέθηκε και στον Swagger.



Ζήτησαν αγώνα οι RybAxel

Νέος αγώνας ετοιμάζεται να προστεθεί στο pay per view του Money in the Bank, αφού οι Ryback και Curtis Axel, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τις πρόσφατες εύκολες ήττες από τους Stardust και Goldust. Στον αγώνα τους εναντίον των R-Truth και Xavier Woods, δεν συνάντησαν πολύ μεγάλη αντίσταση και νίκησαν.



10-0 το σερί του BoLiever

Ακόμα μια ήττα για τον Fandango, λόγω των γυναικών που είχε και έχει στην "σεναριακή" ζωή του. Η Layla ήρθε μαζί του στο ρινγκ όπως πάντα, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα, όμως η Summer Rae εμφανίστηκε από το πουθενά, βρέθηκε στην αγκαλιά του, τον φίλησε και ξεκίνησε καυγάς με την Layla. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Bo Dallas και πήρε την δέκατη νίκη του στο κύριο ρόστερ του WWE!



Δείτε όλο το επεισόδιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *