Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Spoilers SmackDown 27/6

Διαβάστε τι έγινε στα γυρίσματα του SmackDown που θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Οι Seth Rollins, Randy Orton και Triple H άνοιξαν την αυλαία και ανακοίνωσαν αγώνα μεταξύ Bad News Barrett και Dean Ambrose.

Ο Dean Ambrose νίκησε τον Πρωταθλητή Intercontinental, Bad News Barrett, χωρίς ο τίτλος να είναι υπό διεκδίκηση. Μετά το ματς, ο Jack Swagger επιτέθηκε στον BNB, αλλά τον σταμάτησε με μια σκάλα ο Ambrose. Στον τελευταίο επιτέθηκε ο Seth Rollins που εμφανίστηκε μέσα από το κοινό.

Η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, νίκησε την Cameron, η οποία μετά το ματς "πούλησε" νταηλίκια στην νικήτρια.

Ο Πρωταθλητής US, Sheamus, νίκησε τον Bray Wyatt με αποβολή αφού παρενέβησαν οι Erick Rowan και Luke Harper. Οι Πρωταθλητές Tag Team, The Usos, εμφανίστηκαν για βοήθεια στον πρώτο.

Οι Cesaro και Alberto Del Rio νίκησαν τους Dolph Ziggler και Rob Van Dan, όταν ο ADR υπέταξε τον RVD. Μετά το ματς ο Cesaro επιτέθηκε στον Del Rio. Τον αγώνα παρακολούθησε με τους σχολιαστές ο μάνατζέρ του, Paul Heyman.

Ο Rusev έχοντας την Lana μαζί του, νίκησε πολύ εύκολα τον Sin Cara. Πριν τον αγώνα οι δυο τους έκαναν έναν αντι-αμερικάνικο promo ως συνήθως. Μετά τον αγώνα ο Big E επιτέθηκε στον Rusev και μένοντας να κοιτάζονται, ο πρώτος εντός ρινγκ και ο άλλος απέξω.

Στο main event, έγινε το Roman Reigns vs. Kane που έληξε με DQ υπέρ του Reigns, όταν ο Randy Orton του επιτέθηκε. Εν τέλει, δέχτηκε ένα spear, αλλά ο Kane κανόνισε με ένα chokeslam τον Reigns. Ο Orton ανέβηκε σε σκάλα και πόζαρε με τους τίτλους. Πήγε να συνεχίσει την επίθεση στον Reigns, αλλά δέχτηκε ένα spear ξανά, ενώ ίδια κατάληξη είχε και ο Kane, με τον Reigns να μένει στο τέλος όρθιος, και να ποζάρει και αυτός με τους τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *