Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

iMPACT (19/6): Νέος Πρωταθλητής & επιστροφές!

Την ανάδειξη νέου Πρωταθλητή TNA είχε ως κύριο γεγονός το επεισόδιο του iMPACT, με τον Bobby Lashley να εκμεταλλεύεται την σύμπραξή του με την εξουσία του MVP και να νικάει τον Eric Young. Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Bobby Roode, όπως και η Taryn Terrell, εμφανίστηκε ο Tommy Dreamer όπως περιμέναμε, ενώ είδαμε και τον τραυματία Kurt Angle!

Υπεράσπιση αμέσως...

Το επεισόδιο του iMPACT ξεκίνησε με επιτυχημένη υπεράσπιση τίτλου TNA, από τον Eric Young, εναντίον του Kenny King, που κανονίστηκε από τους δύο.



Απόλυτος άρχοντας...

Μετά από διαπληκτισμό πολλών παλαιστών, ο MVP απόλυσε τον διαιτητή Earl Hebner, διότι δεν βοήθησε ώστε να χάσει ο Young. Διέταξε νέο ματς, εναντίον του Bobby Lashley, για τον Πρωταθλητή.



Η "παράγκα" έκανε την δουλειά της

Στο ματς του main event, "με το έτσι θέλω" λοιπόν, ο Lashley νίκησε τον Young και έγινε ο Νέος Πρωταθλητής TNA. Μετά το ματς, ο Bobby Roode επέστρεψε για να σταματήσει την φατριά, και έμεινε στο τέλος να κοιτάζεται με τον Lashley και τον MVP.



Κι όμως τους κράτησαν τους τίτλους

Με εντολή του MVP, οι Πρωταθλητές Tag Team, The Wolves, υπερασπίστηκαν με επιτυχία τους τίτλους τους, εναντίον των ομάδων Samoa Joe & Austin Aries, αλλά και Willow & Abyss.



Βρήκαν τον μπελά τους οι Άγγλοι

Ο MVP διέταξε και δεύτερο αγώνα τίτλου για τους "Λύκους" εναντίον των Magnus και Bram. Οι τελευταίοι τους επιτέθηκαν και ηττήθηκαν με αποβολή. Ενώ συνέχιζαν την επίθεση, τους σταμάτησαν και τους επιτέθηκαν οι Willow και Abyss.



Εμφάνιση - έκπληξη έκανε ο Angle

Ζήτησε να δει τον MVP ο Kurt Angle, και να του πει να σταματήσει να κάνει χαζά λάθη. Ο Kenny King του είπε να φύγει, με εντολή του MVP, αλλά δέχτηκε μια μπουνιά από τον Angle, που ύστερα έμεινε να κοιτάζεται με τον Bobby Lashley.



Λογικά θα συνεχιστεί...

Η Dixie Carter έχοντας μαζί της τον Rockstar Spud, τα είπε με τον Tommy Dreamer για το TNA και το wrestling. Κάποια στιγμή του επιτέθηκε και εμφανίστηκε και ο ανιψιός της Ethan Carter III, για να συνεχίσει την επίθεση.



Επέστρεψε δριμύτερη η Terrell

Επέστρεψε η Taryn Terrell μετά την εγκυμοσύνη της, και ενώ κανόνιζε αγώνα με την Gail Kim, επιτέθηκαν και στις δύο τους, οι Beautiful People, Angelina Love και Velvet Sky. Όμως η Terrell κατάφερε να αντιδράσει και να τις "αποκρούσει".



Δείτε όλο το επεισόδιο:


Tna.Impact.Wrestling.19.6.2014.HDTV... από EminRap


Tna.Impact.Wrestling.19.6.2014.HDTV... από EminRap

1 σχόλιο :

Jim είπε...

I watched as much of the episode as I could, if they could only cut down on the long winded promos and add more wrestling. I really wanted the Tommy Dreamer segment to be an invasion by House of Hardcore. The fact that it was LIVE and in front of a hot crowd helped, will watch the NY tapings next week.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *