Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

NXT (19/6): Τα "γύρισε" κανονικά ο Kidd

Κανονικότατο heel turn από Tyson Kidd σε αυτό το επεισόδιο του NXT. Άφησε μόνο τον Zayn να τον κατασπαράξουν οι Ascention. Ο διεκδικητής του τίτλου NXT, Tyler Breeze, πήρε σπουδαία νίκη, ενώ ο Πρωταθλητής Adrian Neville πήρε απουσία.

Επίσημα "κακός"

Ο Sami Zayn συμμάχησε με τον Tyson Kidd, για να αντιμετωπίσουν μαζί τους Πρωταθλητές Tag Team του NXT, τους Ascension, Konnor και Viktor. Δυστυχώς για τον πρώτο, ο Kidd τον παράτησε την ώρα του ματς. Ο Zayn φυσικά δεν κατάφερε πολλά και ηττήθηκε. Ο Kidd είχε φανεί πως παίρνει αυτή την κατεύθυνση από το προηγούμενο επεισόδιο.



Σημαντική νίκη

Μια πάρα πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη πήρε ο διεκδικητής του τίτλου NXT, Tyler Breeze. Εναντίον του επίσης ανερχόμενου μασκοφόρου Kalisto, τα κατάφερε. Ρεπορτάζ από τις Η.Π.Α. μεσοβδόμαδα, έκαναν λόγο για μικροτραυματισμό του Breeze, αλλά όχι κάτι πολύ ανησυχητικό.


Δεν τα βρίσκουν

Η προσπάθεια των Charlotte (Πρωταθλήτρια NXT), Summer Rae και Sasha Banks, να γίνουν ομάδα, φαίνεται πως δεν οδηγεί πουθενά. Η Alexa Bliss νίκησε την Sasha Banks, όταν η τελευταία είδε τις Charlotte και Summer Rae να μαλώνουν μεταξύ τους, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε η Bliss.



Βρήκαν όνομα

Σε άλλον αγώνα Tag Team, που έγινε όμως κανονικά και με τις δύο ομάδες πλήρης ως το τέλος, οι "The Vaudevillians", Aiden English και Simon Gotch, επικράτησαν εύκολα των Angelo Dawkins και Travis Tyler.



Ανεβαίνει σταθερά

Ο Mojo Rawley, μετά από ότι έπαθε πριν περίπου έναν μήνα, στο Takeover, από τον Rusev, παίρνει μπρος, αφού νίκησε και τον Garrett Dylan, που επέστρεψε στα ρινγκ, μετά από αρκετό καιρό, λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.


Δείτε όλο το επεισόδιο:


C38BPN7N834VPN8CXK1E από decorousbent

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *