Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

iMPACT (26/6): Νέο αφεντικό - Kurt Angle!

Και πάνω που φαινόταν πως η φατριά του MVP θα κάνει ότι θέλει στο TNA, το συμβούλιο ανακοίνωσε πως του αφαιρείται ο ρόλος του υπεύθυνου και ο νέος άρχων του iMPACT Wrestling, θα είναι ο τραυματίας Kurt Angle!

"Τρολάρισμα" στον MVP!

Στην έναρξη του επεισοδίου, ο νέος TNA World Heavyweight Πρωταθλητής, Bobby Lashley, εμφανίστηκε για να γιορτάσει με τους Kenny King και MVP. Διέκοψαν οι Eric Young και Bobby Roode, και έγινε μια μάχη.



Ο MVP ανακοινώνει πως τους απέλυσε. Παρόλα αυτά, εκείνοι εμφανίζουν έναν δικηγόρο που εκπροσωπεί τους νέους Συμβούλους του TNA και αυτός με την σειρά του ανακοίνωσε την διαγραφή του MVP από τον ρόλο του Υπεύθυνου της εταιρείας.



"Άκυρο" και στην Carter!

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, αργότερα στο σόου, η Dixie Carter ισχυρίστηκε πως πλέον έχει ξανά εκείνη την εξουσία και την διαχείριση του TNA. Δυστυχώς για εκείνη, την διέκοψε ο δικηγόρος που προαναφέρθηκε, για να της πει πως άλλος έχει αυτή την θέση πλέον. Καθώς ρώτησε να μάθει το όνομά του, ο Bully Ray προσπάθησε να της επιτεθεί, αλλά την έσωσαν οι Rockstar Spud και Ethan Carter III.



Νέο "αφεντικό" ο Kurt Angle!

Προς το τέλος της βραδιάς, το νέο Συμβούλιο του TNA, παρουσίασε τον νέο Υπεύθυνο της εταιρείας, που ήταν ο Kurt Angle. Οι Lashley, King και MVP εμφανίστηκαν για να τα βάλουν μαζί του. Οι Eric Young και Bobby Roode παρουσιάστηκαν από τον Angle, και μαζί, έδιωξαν την φατριά του MVP από το ρινγκ, για το κλείσιμο του επεισοδίου.



Βρήκε τον μπελά του ο Dreamer

Ο Ethan Carter III τα έβαλε με τον Tommy Dreamer, μια κόντρα που άνοιξε όταν στο προηγούμενο επεισόδιο, ο τελευταίος τα έβαλε με την θεία του EC3. Οι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια, από τα παρασκήνια έως το ρινγκ.



Παρέμεινε Πρωταθλητής ο Sanada

Τον τίτλο της X-Division διατήρησε ο Sanada, που νίκησε τους Manik, Crazzy Steve και DJ Zema Ion σε Fatal 4 Way match, με στόχο πλέον, το Destination X, όπου θα έχει την επιλογή να διεκδικήσει τον κορυφαίο τίτλο αν θέλει, αφού όμως παραιτηθεί από το Πρωτάθλημα X.



Νίκησαν οι "καλές"

Η διαμάχη των Taryn Terrell και Gail Kim με τις Angelina Love και Velvet Sky, στο προηγούμενο επεισόδιο, οδηγήθηκε σε αγώνα, σε αυτό. Νικήτριες οι δύο πρώτες επί των Beautiful People.



Σπουδαία επιτυχία για Bram/Magnus

Η κόντρα μεταξύ των Bram & Magnus, και Willow & Abyss, οδηγήθηκε σε αυτό το επεισόδιο, σε Monster’s Ball match. Νικητές υπήρξαν οι δύο πρώτοι.



Τέλος, ένας έξαλλος James Storm, νίκησε τον Mr. Anderson και έβαλε τέλος στην μεταξύ τους διαμάχη, μια και καλή.



Εκτός των αγωνιστικών, το σενάριο με τα ψυχολογικά προβλήματα του Samuel Shaw, συνεχίστηκε. Ο Gunner πήρε το ΟΚ των γιατρών αλλά και του Shaw, ο τελευταίος να αφεθεί ελεύθερος, υπό την προστασία του.



Δείτε όλο το επεισόδιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *