Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

NXT (26/6): Νίκησε RVD ο Adrian Neville!

Μεγάλη νίκη πήρε ο Πρωταθλητής NXT, Adrian Neville, επί του Rob Van Dam σε αυτό το επεισόδιο! Σίγουρα πρόκειται για την μεγαλύτερη της -έως τώρα- καριέρας του.

Ο Neville έκανε λοιπόν την μεγάλη έκπληξη, νίκησε τον RVD, με τον Tyler Breeze να παρακολουθεί από το τραπέζι των σχολιαστών το ματς και να διαπιστώνει αυτοπροσώπως, πως έχει δύσκολο έργο! Υπενθυμίζουμε πως ο Breeze έχει κερδίσει δικαίωμα για αγώνα Τίτλου, εναντίον του Πρωταθλητή NXT.



Αυτές μαζί δεν κάνουνε...

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην προσπάθεια για συνύπαρξη και συνεργασία, μεταξύ των γυναικών Charlotte, Sasha Banks και Summer Rae. Επειδή οι δύο πρώτες μάλωναν έξω από το ρινγκ, η Rae έχασε το αγώνα της από την Becky Lynch.



Επιστροφή Amore στο πλευρό του Cassady

Ο Colin Cassady νίκησε τον Sawyer Fulton, όμως μετά το ματς, οι Legionnaires εμφανίστηκαν να μιλήσουν κατά του Cassady και με άγριες διαθέσεις. Κάπου εκεί, επέστρεψε από τραυματισμό, ο Enzo Amore, στο πλευρό του παρτενέρ του.





Στα άλλα ματς: 

Οι Vaudevillians (Aiden English και Simon Gotch) νίκησαν δύο άγνωστους παλαιστές πολύ εύκολα, ενώ ο Bull Dempsey νίκησε τον Xavier Woods.


Δείτε όλο το επεισόδιο:


Δείτε φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *