Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

iMPACT (5/6): "Στοπ" στον MVP!

Διαστάσεις παίρνει η διαμάχη της φατριάς του MVP, με τα καλά παιδιά του TNA, αλλά και την Dixie Carter, αφού συνέχισε να προσπαθεί να επιβληθεί σε όλους και αυτή την φορά τα βρήκε σκούρα.

Ο Samoa Joe προκάλεσε τους MVP, Kenny King και Bobby Lashley, σε handicap match εναντίον του. Ο Austin Aries εμφανίστηκε στο πλευρό του και ο MVP ανακοινώνει αγώνα Samoa Joe vs. Austin Aries, με τον νικητή να φεύγει από το TNA.



Στην συνέχεια του σόου, ο MVP λέει στον διαιτητή, Brian Hebner, πως ο αγώνας Joe VS Aries θα είναι χωρίς αποβολές και χωρίς count-out, για να υπάρξει νικητής και χαμένος.

Στον αγώνα εμφανίστηκε ο Πρωταθλητής TNA, Eric Young, και τσακώθηκε με τον διαιτητή Hebner, τον οποίο έβγαλε νοκ-άουτ ο Bully Ray, που επίσης εμφανίστηκε και μίλησε για την κατάχρηση εξουσίας του MVP.



Εν τέλει, "έκλεισε" αγώνας 4 εναντίον 4, δηλαδή οι Bully Ray, Eric Young, Austin Aries και Samoa Joe εναντίον των MVP, Bobby Lashley, Kenny King και Ethan Carter III, σε αγώνα First Blood.

Νικητές του συγκεκριμένου αγώνα, οι τέσσερις πρώτοι, αφού κατάφεραν να ματώσουν τον EC3.



Μετά το ματς, ο EC3 δέχτηκε επίθεση από τον MVP, τον King και τον Lashley και τους σταμάτησε η Dixie Carter, η οποία τους προειδοποίησε πως ξεκινάει πόλεμος με την οικογένειά της εναντίον τους.




Ενωμένοι οι Wolves

Να μπλέξει και τους υπόλοιπους αντιπάλους του, σε μεταξύ τους μάχες, συνέχισε να προσπαθεί ο MVP και διέταξε τον αγώνα Eddie Edwards vs. Davey Richards (οι δύο Wolves μεταξύ τους).

Νικητής του αγώνα ο Edwards, ενώ ο Kenny King μετά το ματς εμφανίστηκε αλλά δέχτηκε επίθεση από τους δύο, που δεν τσακώθηκαν παρόλο τον αγώνα τους.




"Έκλεισαν" ματς Anderson - Storm

Σε περασμένο επεισόδιο είδαμε διαγωνισμό μπύρας μεταξύ Mr. Anderson και James Storm, σε κάποιο μπαρ. Ο Anderson εν τέλει επιτέθηκε στον Storm.

Ντυμένος σαν τον Storm, ο Anderson εμφανίζεται στο ρινγκ, και τον κοροϊδεύει που συνέχεια μεθάει, μέχρι εκείνος να εμφανιστεί και να πιαστούν στα χέρια. Οι δύο τους θα τα πουν στο Slammiversary.




Συμμαχία εναντίον Willow

Συνεχίστηκε το σενάριο Willow, Bram και Magnus. Ο Willow νίκησε τον Bram με αποβολή του τελευταίου, όταν ο Magnus επιτέθηκε στον πρώτο.



"Ανάβει" η κόντρα φατριών

Οι BroMans μίλησαν για τον Knux και την φατριά του "The Menagerie", οι οποίοι εμφανίστηκαν και τους επιτέθηκαν.




Όλα εύκολα για τις Beautiful People

Η Angelina Love νίκησε την Madison Rayne και διατήρησε τον τίτλο Knockouts με βοήθεια από την Velvet Sky. Τις Beautiful People παρακολούθησε η Brittany, χωρίς να σταματήσει την Velvet και η κόντρα της με την Rayne φαίνεται πως συνεχίζεται.



Οι εξηγήσεις που ζήτησε η Madison Rayne από την Brittany, της γύρισαν μπούμερανγκ.




Ψυχολόγος του Shaw ο Gunner

Συνέχισε να προσπαθεί να βοηθήσει τον Shaw ο Gunner, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως είχε κάποτε και εκείνος.



ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *