Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

NXT (5/6): "One more chance"!

Μια ακόμα ευκαιρία στον τίτλο του NXT, ζήτησε ο Tyson Kidd, από τον Πρωταθλητή Adrian Neville, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του σόου. Ο Neville είχε αγώνα και νίκησε τον Justin Gabriel.

Μετά το ματς, ο Tyson Kidd εμφανίστηκε και είπε πως αισθάνεται πολύ ρεζίλι μετά το τέλος του μεταξύ τους ματς στο Takeover. Ζήτησε μια ρεβάνς και ο Πρωταθλητής του NXT, το δέχτηκε.

Έτσι, στο επόμενο επεισόδιο οι Adrian Neville και Tyson Kidd, θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, φυσικά με τον τίτλο NXT του πρώτου, υπό διεκδίκηση.


Το "ψώνιο" του συνεχίζει ο Breeze

Ο πρώτος διεκδικητής του τίτλου, Tyler Breeze, που απέκτησε αυτό το δικαίωμα (για αγώνα τίτλου δηλαδή) μετά την νίκη του στο Takeover επί του Sami Zayn, είπε πως θα αντιμετωπίσει τον Πρωταθλητή Adrian Neville, όποτε θέλει. Επίσης, παρουσίασε το νέο του μουσικό βίντεο μαζί με την νέα του μουσική.




Νέα γυναικεία ομάδα στο NXT;

Η Charlotte νίκησε την Bayley. Η Summer Rae εμφανίστηκε την ώρα του ματς και όταν τελείωσε, μαζί με την Charlotte και την Sasha Banks επιτέθηκαν στην Bayley, μέχρι οι Paige και Emma να εμφανιστούν για βοήθεια.


Τα άλλα δύο ματς του σόου

Σε άλλα ματς, ο Mojo Rawley νίκησε τον Aiden English, ενώ οι Jason Jordan και Tye Dillinger νίκησαν δύο άγνωστους παλαιστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *