Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Main Event (10/6): Ολοκληρωτικός Rollins

Επικεντρωμένο στον Seth Rollins το επεισόδιο του Main Event αυτής της εβδομάδας. Ο πρώην Αρχιτέκτονας της Shield ήταν ο πρωταγωνιστής και με αγώνα, ενώ εμφανίστηκε και ο Triple H, που έκανε μια ανακοίνωση για το Title Ladder Match του Money in the Bank.

Το σόου άνοιξε με ένα promo του Triple H για το WWE World Heavyweight Championship Ladder Match, που θα διεξαχθεί στο Money in the Bank Pay Per View, για την ανάδειξη νέου Πρωταθλητή. Σχολίασε αρνητικά τον τραυματία Daniel Bryan, ξανά, και αποκάλυψε πως θα υπάρξουν επτά συμμετέχοντες, δηλαδή απομένουν τρεις ακόμα θέσεις.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Seth Rollins για το δικό του promo, εναντίον των Dean Ambrose και Roman Reigns, αλλά και για το πόσο ισχυρός ένοιωσε όταν τους επιτέθηκε. Όλο αυτό εξελίχθηκε σε segment, αφού διέκοψε ο Dolph Ziggler για να πει ότι έχει πράγματα να αποδείξει και πως μπορεί να το κάνει και χωρίς βοήθεια από την εξουσία.



Στο main event, ο Dolph Ziggler διασταυρώθηκε με τον Seth Rollins και μετά από ένα αρκετά καλό ματς, την νίκη πήρε ο Rollins -ο οποίος συνέχισε παρόλα όσα έχουν γίνει να έχει την ίδια αμφίεση, όπως όταν ήταν στην Shield.



Σε άλλα ματς, ο Jimmy Uso, με τον Jey στο πλευρό του, αντιμετώπισε τον Luke Harper της Wyatt Family, που είχε μαζί του τον Erick Rowan. Νικητής ο Jimmy Uso.



Ακόμα μια εύκολη νίκη για τον Βούλγαρο Rusev, με την Lana στο πλευρό του. Υπέταξε πολύ γρήγορα τον -jobber εδώ και καιρό- Kofi Kingston. Παραμένει αήττητος.

Δείτε όλο το επεισόδιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *