Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Spoilers SmackDown 13/6

Το WWE πραγματοποίησε τα γυρίσματα του επεισοδίου του SmackDown αυτής της Παρασκευής 13 Ιουνίου, χθες το βράδυ της Τρίτης, στο Resch Center στο Green Bay του Wisconsin.

Τα αποτελέσματα:

Σε μπελάδες οι Shield

Οι Roman Reigns και Dean Ambrose έκαναν ένα promo για τον Seth Rollins, με τον Triple H να τους διακόπτει μέσω γιγαντοοθόνης και να ανακοινώνει τον αγώνα Roman Reigns vs. Bad News Barrett. Αυτό το ματς έγινε αμέσως μετά, με Roman Reigns να παίρνει την νίκη με αποβολή του Bad News Barrett, όταν οι 3MB του επιτέθηκαν. Τελικά κατόρθωσε να τους παλέψει και τους τρεις μόνος του.

Προκρίθηκε ο Bray

Και το άλλο μέλος της Shield, ο Dean Ambrose, είχε αγώνα, στο main event του σόου, που ήταν και προκριματικός για το Ladder Match τίτλου στο Money In the Bank. Αντίπαλός του, ο Bray Wyatt. Ο τελευταίος νίκησε και προκρίθηκε, μετά από παρέμβαση του Seth Rollins, που απέσπασε την προσοχή του Ambrose.

Σημαντική επικράτηση

Ακόμα ένα promo του Paul Heyman, για τον Brock Lesnar και την νίκη επί του Udnertaker. Έστειλε επίσης ανοιχτή πρόκληση σε όποιον θέλει να παλέψει τον Cesaro, ανταποκρίθηκε ο Πρωταθλητής United States, Sheamus και έγινε αγώνας. Ο πελάτης του Heyman, πήρε έξυπνα την νίκη.

Ύπουλη η Summer Rae

Μια ακόμα νίκη πήρε ο Adam Rose εναντίον του Fandango. Η Summer Rae ντυμένη ως μια κοπέλα από το πάρτι του Rose επιτέθηκε στην Layla και την διέλυσε μετά το ματς.

Συνεχίζεται το Rusev vs Big E

Σημαντική νίκη πήρε ο Big E, με αντίπαλο τον Jack Swagger, που είχε στο πλευρό του τον Zeb Colter. Η Lana με τον Rusev εμφανίστηκαν στην διάρκεια του ματς, για να πικάρουν τον Big E.

Τα υπόλοιπα ματς...

Ο Erick Rowan νίκησε τον Jey Uso, σε ένα ματς αρκετά σκληρό αλλά καλό. Συνέχισε με νίκη ο Bo Dallas, εναντίον του R-Truth. Τέλος, η Alicia Fox διέλυσε εύκολα την Aksana.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *