Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Mick Foley για τον αγώνα των Cena και Wyatt στο Payback

Ο WWE Hall Of Famer Mick Foley έσπευσε να σχολιάσει τον αγώνα μεταξύ του John Cena και του Bray Wyatt στο χθεσινό Payback, λέγοντας τα παρακάτω στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:


"Μόλις παρακολούθησα το Payback και πιστεύω πως ήταν ένα απίστευτο σόου. Η ατμόσφαιρα, το χαστούκι που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο και αγώνες που ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες. Έλαβα πάνω από 1000 μηνύματα σας για το σόου και ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς νιώθετε απογοήτευση για το γεγονός ότι ο Bray Wyatt δεν βγήκε νικητής από το Payback.

Ή μήπως νίκησε;

Η νίκη είναι κάτι το σχετικό στον χώρο μας, και στα μάτια μου ως wrestling fan, ο Bray είναι νικητής. Μπορεί να μην κατάφερε να σταθεί όρθιος πριν ο διαιτητής καταφέρει να μετρήσει ως το δέκα, αλλά σε όλα τα promos του και σε όλους τους αγώνες του ο Bray έχει δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να σταθεί στα πόδια του, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις, στην πρώτη γραμμή της νέας γενιάς των σταρ του WWE.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη φόρμουλα με βάση την οποία κάποιος γίνεται σταρ στο pro-wrestling. Αλλά αν έπρεπε να συνοψίσω όλα τα συστατικά με βάση τα οποία κάποιος μπορεί να πετύχει στο pro-wrestling σε μια λέξη, αυτή η λέξη θα ήταν "έχθρες". Οι fans θυμούνται τις έχθρες, και τα promos και ο χαρακτήρας του Bray είναι ιδανικά για την δημιουργία αξέχαστων μονομαχιών με οποιονδήποτε από τους μεγαλύτερους σταρ της εταιρίας. Άλλωστε, ίσως υπάρχει ακόμα βενζίνη στο ντεπόζιτο της έχθρας μεταξύ Cena και Wyatt. "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *