Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Raw (2/6): Τέλος οι Shield!

Και κάπως έτσι, με μια σοκαριστική προδοσία, μια μέρα μετά από τον θρίαμβό τους επί της Evolution, οι τρεις της Shield δεν είναι πλέον μαζί! Ο Seth Rollins, όχι απλά τους παράτησε για χάρη του Triple H, αλλά τους επιτέθηκε με μεγάλη βιαιότητα!

Ενώ ο Randy Orton θα αντιμετώπιζε τον Roman Reigns, ο Triple H ανακοίνωσε στην Shield το σχέδιο Β' του, και ο Seth Rollins επιτέθηκε με καρέκλα στον Reigns και κυρίως στον Dean Ambrose. Στην συνέχεια έδωσε στον Orton την καρέκλα, που επικεντρώθηκε στον Reigns. Ο Rollins μάλλον έγινε το νέο μέλος της Evolution.


Παραιτήθηκε ο Batista από το WWE!

Ένας θυμωμένος Triple H παρέα με την Evolution, άνοιξε το σόου. Ο Batista τον διέκοψε επίσης θυμωμένος, αλλά όχι για την Shield. Απαίτησε αγώνα για τίτλο που δικαιούται, κι αφού δεν τον πήρε, είπε πως παραιτείται.


Στο MitB θα διεκδικηθούν οι τίτλοι

Δύο εναλλακτικές για τον τίτλο WWE, του Daniel Bryan, ανακοίνωσε η Stephanie McMahon. Ο τίτλος θα έχει κάτοχο μετά το Money in the Bank, αφού είτε ο Bryan θα τον υπερασπιστεί εναντίον του Kane, ή έαν δεν μπορεί να αγωνιστεί, θα υπάρξει Ladder Match τύπου Money in the Bank, με έπαθλο τον τίτλο.


Στο ύψος του ο Cena

Οι Stephanie και John Cena, που την διέκοψε, συζήτησαν και αντιλόγησαν για την ικανότητα του Daniel Bryan. Η διαμάχη έφτασε στα άκρα και ο Cena πήρε αντίπαλο τον Kane. Νικητής ο "Champ" με αποβολή του "Red Demon" που του επιτέθηκε. Ο Cena επιβίωσε και αντεπιτέθηκε, με τον Kane να νευριάζει.


Βγήκε ο πρώτος συμμετέχοντας 

Αγώνας για την ανάδειξη ενός συμμετέχοντα στο φετινό Money in the Bank match, έγινε ανάμεσα σε δύο πρώην Πρωταθλητές, τους Alberto Del Rio και Dolph Ziggler. Νικητής του αγώνα, ο Μεξικανός.


Πάνε για τίτλους οι Wyatts

Η κόντρα των Usos με την Wyatt Family συνεχίστηκε. Οι Luke Harper και Erick Rowan αντιμετώπισαν σε αγώνα τους δίδυμους Πρωταθλητές Tag Team, και πήραν την νίκη. Έτσι, λογικά θα βάλουν πλώρη για διεκδίκηση των ομαδικών τίτλων.


Νίκησαν οι faces μετά από προδοσία

Ο US Πρωταθλητής Sheamus συνεργάστηκε με τον Rob Van Dam, για να αντιμετωπίσουν τον IC Πρωταθλητή Bad News Barrett και τον Cesaro. Ο τελευταίος έφυγε εν ώρα αγώνα, μαζί με τον μάνατζέρ του, Paul Heyman, αφήνοντας μόνο τον BNB, που ηττήθηκε από τον RVD.


Ίσως μετά από ότι έγινε, ο Cesaro να βρήκε τον μπελά του, κόντρα σε έναν "face" Bad News Barrett στο άμεσο μέλλον.

Συνέχισε τις νίκες και τα πάρτι

Ακόμα μια νίκη πήρε από τον Jack Swagger, ο Adam Rose, υπό το βλέμμα του Zeb Colter. Το πάρτι φυσικά συνεχίστηκε.


Τιμητική διάκριση για Rusev

Την τιμητική του είχε ο Βούλγαρος Rusev, που μαζί με την Ρωσίδα μάνατζέρ του, Lana, εκπροσωπούν στο WWE την Ρωσία. Αναδείχτηκε "Ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας".


Νέα ομάδα Goldust - Sin Cara;

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση από την ομάδα τους, του Cody Rhodes, ο Goldust βρήκε παρτενέρ τον Sin Cara για να αντιμετωπίσει τους Ryback και Curtis Axel. Οι τελευταίοι όμως κατάφεραν να πάρουν την νίκη.


Την πλήρωσε για την αδερφή της η Nikki

Αγώνα handicap 2 εναντίον 1, έδωσε η Nikki Bella, αφού πλήρωσε την παραίτηση της αδερφής της, Brie. Αντίπαλοι οι Alicia Fox με την Aksana, που δεν τις άφησαν πολλά περιθώρια να έχει αντίδραση και φυσικά την νίκησαν.


Δεν κουρεύτηκε ακόμα ο Hornswoggle

Μετά την ντροπιαστική ήττα του στο Payback από τον El Torito, ο Hornswoggle αναγκάστηκε να κουρευτεί, αλλά όχι ολοκληρωτικά. Αυτό όλη περίμεναν να γίνει κάποια στιγμή. Όμως σε αγώνα όπου οι Los Matadores νίκησαν τους 3MB, ο νάνος που φόραγε περούκα, αποκαλύφθηκε πως είναι ακόμα με τα μισά μαλλιά στο κεφάλι του.


Δεν το "πίστεψε" ο Kingston

Συνέχισε με νίκη ο Bo Dallas στο κύριο ρόστερ του WWE. Σε έναν αγώνα που δεν έγινε στο Payback, αφού τον διέκοψε ο Kane, με επίθεση στον Kofi Kingston, ο τελευταίος δεν κατόρθωσε να πάρει την νίκη, από τον νέο.


Ο Big Show βγάζει νοκ-άουτ τον Sandow

Συνέχισε τις μεταμφιέσεις ο Damien Sandow και δεν του βγήκε σε καλό. Παρίστανε έναν τοπικό ήρωα του μπάσκετ, τον Lance Stephenson των Indiana Pacers, είπε μερικά άσχημα πράγματα στο κοινό, με τον Big Show να εμφανίζεται για να τον βγάλει νοκ-άουτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *